Danimarkalı Yıldız Christian Eriksen'dan Çarpıcı Açıklamalar Geldi!

Danimarka Milli Takımı'yla EURO 2020'de oynanan karşılaşmada kalp krizi geçiren Christian Eriksen'den dikkat çeken itiraflar geldi.

08.02.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-16:59) Danimarkalı Yıldız Christian Eriksen'dan Çarpıcı Açıklamalar Geldi!

İngiltere Premier Lig ekibi Brentford'un yeni transferi Christian Eriksen, Danimarka Milli Takımı'yla EURO 2020'de oynanan Finlandiya maçında sahada birden yere yığılmıştı. Kalp krizi geçiren futbolcu yürekleri ağza getirmişti. Yıldız futbolcu yaşadığı olayla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

O ANLARI ANLATTI

Christian Eriksek yaşadığı olay anıyla ilgili olarak, 'Sağ alt adalemde küçük bir kramp hissettim ve sonra bayıldım. Uyandığımda her şey bir rüya gibiydi. Gözlerimi açtığımda yatıyordum ve kalbime baskı yaptıklarını hissettim. Nefes almakta zorlandım. Bazı sesler ve doktorların konuşmalarını duydum.'

'Burada yatan ben olamam, ben sağlıklı biriyim diye düşündüm. Yerdeyken, herhalde belimi kırdım diye aklımdan geçirdim. Bacaklarımı hareket ettirebilir miyim diye düşünürken ayak parmaklarımı hareket ettirebildiğimi fark ettim.'

'Kafamı kaldırdım, taraftarların tezahüratlarını duydum ve ambulansa götürüldüm. Ambulansa binene kadar ölüp dirildiğimin farkında değildim.' şeklinde açıklamalara yer verdi.


AÇIKLAMALARI ÇOK KONUŞULUYOR

Danimarkalı yıldız futbolcunun yaşadığı olay ile ilgili açıklamaları gündem oldu. Yıldız futbolcu başına gelen talihsiz olayla tüm futbol dünyasını endişelendirmişti. Futbolcu yakın zamanda futbola geri döndü ve İngiliz ekibi Brentford ile anlaşmaya vardı. Taraftarlar futbolcuyu yeniden yeşil sahada görmek için çok sabırsızlanıyorlar. Danimarkalı yıldız kariyerinde Ajax, Tottenham, Inter gibi dev takımların formasını terletti. Kariyerinde ise önemli kupalar ve başarılar kazandı. Yıldız isim 3 kez Hollanda Ligi'ni, 1 kez Hollanda Kupası'nı ve 1 kez İtalyan Ligi'ni kazandı. Ayrıca 3 kez Danimarka'da yılın futbolcusu ödülünü aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal