Brentford Christian Eriksen'e Transfer Teklifi Yaptı!

Danimarka Milli Takımı formasıyla kalp krizi geçirmesinin ardından Inter'le olan sözleşmesi feshedilen yıldız futbolcu Christian Eriksen'e İngiliz takımı Brentford'dan transfer teklifi geldi.

17.01.2022-18:26 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-18:32) Brentford Christian Eriksen'e Transfer Teklifi Yaptı!

Euro 2020'de Danimarka'nın, Finlandiya ile oynadığı mücadelede geçirdiği kalp krizi sonucu futbolu devam edemeyen Christian Eriksek ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Christia Erik'sen'in yaşadığı olaydan sonra İtalyan ekibi Inter ile olan sözleşmesi feshedilmişti. Futbolcu uzun süredir futboldan uzak kalırken, yıldız isimle ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Futbolcuya son olarak çok sürpriz bir teklifin olduğu ortaya çıktı.

SÜRPRİZ TEKLİF

İngiliz basınından gelen haberlere göre Brentford, Inter ile olan sözleşmesi geçtiğimiz günlerde sona eren Danimarkalı futbolcuya 6 aylık bir sözleşme teklifinde bulundu. Futbolcunun sağlık durumunda sorun olmaması halinde 1 yıl uzatma opsiyonunun da bulunacağı akatrıldı.

FUTBOLA DÖNMEK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Geçtiğimiz haftalarda profesyonel futbol kariyerine devam etmek istediğini söyleyen Eriksen, hedefinin Danimarka Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası'na gidebilmek olduğunu belirtmişti. Eriksen'in menajeri Martin Schoots' da yıldız futbolcunun Premier Lig'e dönmek istediğini aktarmıştı.


BİREYSEL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Christian Eriksen geçirdiği kalp kirizi sonrası kalbine yerleştirilen pil nedneiyle Serie A kuralları gereği kariyerine Inter ile devam edememişti. Danimarkalı yıldız çalışmalarını ise bireysel olarak futbola başladığı takım olan Odense Boldklub'da yapıyor. Yıldız futbolcu ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip ediliyor. Danimarka'nın oynadığı milli maç sırasında geçirdiği kalp krizi tüm dünyayı çok derinden endişelendirmişti.  Futbolcunun yaşadığı olaydan sonra profesyonel futbol kariyerine dönüşü tüm futbolseverlerde büyük ilgi uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal