Danial Kheirikhah'tan Coronavirüs İçin Müzikli Eğitim

İranlı tiyatrocu Danial Kheirikhah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda coronavirüse karşı korunma tedbirlerini anlattı. Kheirikhah, bunu yaparken ise farklı bir yöntem denedi. Tiyatrocu, bir operayı yöneten şef gibi, müzik eşliğinde ellerin nasıl yıkanacağını anlattı.

07.03.2020-13:45 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-13:58)

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını günden güne yayılma hızını artırıyor. Virüs, tedirginlik yaratmaya devam ederken, Çin'den sonra en çok etkilenen ülkeler ise İtalya ve İran oldu.

Coronavirüs salgını için henüz net bir tedavi yönetimi bulunamadı. Uzmanlar yaptıkları her konuşmada virüsün temas yoluyla yayıldığını belirtirken, en önemli korunma yönetimi olarak da vücut temizliğini işaret etti. Özellikle ellerin yıkanması hususunda dikkat edilmesi gerektiğini aktaran uzmanlar, ellerin nasıl yıkanacağına dair bilgilendirmeler de yaptı.

Bu konuda en farklı bilgi aktarımı ise İranlı tiyatrocu Danial Kheirikhah'tan geldi. Kheirikhah sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, müzik eşliğinde ellerin nasıl yıkanılması gerektiği yönünde bilgi verdi. Opera şefi gibi davranarak el yıkama tekniklerini aktaran Kheirikhah'ın videosu kısa sürede dünya üzerinde viral oldu ve binlerce etkileşim aldı. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal