Daha önce hiçbir yerden böyle fırsat paketi duyurulmadı! Müşteri olan 27.500 TL ödemeyi havada kapacak

Akbank tarafından banka müşterisi olanlara harika fırsat kampanyası duyuruldu. Anında banka müşterisi olan vatandaşlar 27.500 TL tutarındaki nakit ödemenin sahibi olacak.

10.04.2024-09:50 - (Son Güncelleme: 10.04.2024-10:03) Daha önce hiçbir yerden böyle fırsat paketi duyurulmadı! Müşteri olan 27.500 TL ödemeyi havada kapacak

Akbank tarafından eşi benzeri görülmemiş bir kampanyaya imza atıldı. Yalnızca banka müşterisi olan vatandaşlar 27.500 TL tutarındaki nakit ödemenin sahibi olabilecekler. En yakın Akbank şubesine giderek ya da Akbank mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olarak nakit ödemeye kavuşmanız mümkün. İşte Akbank’ın banka müşterisi olanlara özel başlattığı kampanyanın detayları… 

%SIFIR faizle 20.000 TL ihtiyaç kredisi sunuluyor

Akbank’ın başlatmış olduğu “Akbank müşterisi ol” isimli kampanya dahilinde acil ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşların yüzlere gülecek. %SIFIR faiz oranıyla 36 ay vadeye kadar çekecek olduğunuz bu ihtiyaç kredisiyle, bayramda oluşan tüm ihtiyaçlarınızı anında karşılayabileceksiniz. Diğer bankalara nazaran beklemenize gerek kalmayacak. Bayramda da aktif şekilde hizmet veren Akbank’tan; dilerseniz Akbank mobil üzerinden dilerseniz de en yakın Akbank şubesinden kredinizi çekebileceksiniz. 

Daha önce hiçbir yerden böyle fırsat paketi duyurulmadı! Müşteri olan 27.500 TL ödemeyi havada kapacak

7.500 TL’ye varan fon hediye fırsatı

Akbank, banka müşterisi olanlara %0 faizle 20.000 TL ihtiyaç kredisi fırsatının yanı sıra 7.500 TL’ye varan hediye fon fırsatı da sunuyor. Vatandaşlar, bankanın müşterisi olduktan sonra 7.500 TL’ye kadar verilen hediye fon imkanından kolaylıkla yararlanabilecekler.   

Akbank yeni müşterilere özel fırsatlar

Akbank’ın yeni müşteri olacak olan vatandaşlara özel olarak başlattığı kampanyalar bunlarla da sınırlı kalmıyor. Mevduat faiz hesabı kullanmak isteyen vatandaşlara %57 oranına kadar faiz oranı sunuluyor. Bunun yanı sıra günlük faiz imkanı da Akbank’lı olan vatandaşlara sunulan imkanlar arasında yer alıyor. Havalenin ücretsiz olduğu bankada, EFT’de ise belirli bir ücreti kesimi söz konusu. Hemen Akbank müşterisi olanlar 27.500 TL’ye varan nakit fırsattan yararlanabiliyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal