Gübre destekleri tek tek hesaba yatırılıyor! Çiftçiler bayram edecek

Üretici vatandaşların yüzlerini güldüren haber verildi. Fidan, gübre, mazot, fide destekleri tek tek hesaplara yatırılmaya başlanacak. Vatandaşlar çifte bayram yaşayacak!

09.04.2024-17:39 - (Son Güncelleme: 09.04.2024-17:39) Gübre destekleri tek tek hesaba yatırılıyor! Çiftçiler bayram edecek

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 3 farklı başlık altında 2024 Nisan ayının ilk tarımsal ödemeleri geçtiğimiz hafta içerisinde yapıldı. Cuma günü hesaplara geçirilmiş olan destek ödemeleri, sosyal medya hesapları ve resmi internet sitesi üzerinden de duyuru yapılarak paylaşıldı. Yeni destek ödemelerinin ne zaman yapılacağına yönelik araştırmalar devam ederken, belediyelerden de müjdeli haberler gelmeye başlandı. Resmi internet siteleri üzerinden tek tek üreticilerin sundukları sosyal destek paketlerini paylaşan belediyeler, çifte müjdeyi verdi.

2024 Nisan gübre desteği için düğmeye basıldı

Tarım Orman Bakanlığı’nın 3 farklı ana başlık altında sunmuş olduğu Nisan 2024 tarımsal desteklerin yanı sıra belediyeler de peş peşe tarımsal destek ödemelerini duyurmaya devam ediyor. Bu defa destek ödemesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmış olan açıklama ile paylaşıldı. Tarımsal üretimin kesintiye uğramadan devam etmesi için sebze ve meyve yetiştiricilerine yönelik destek sunulacağı aktarıldı. %50 hibeli katı organamineral gübre desteği sağlanacağı paylaşılırken, başvurular sona erdikten sonra çiftçilere tek tek destek ödemesinin yapılacağı paylaşıldı. Söz konusu olan sosyal destek ödemesi belediyenin resmi internet sitesi üzerinden de paylaşıldı. 

Gübre destekleri tek tek hesaba yatırılıyor! Çiftçiler bayram edecek

Başvurular tamamlandı sıra destek ödemelerinde

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan resmi internet sitesi üzerindeki paylaşım ile birlikte destek ödemelerinin başvurularının tamamlandığı iletildi. Ramazan Bayramı’ndan sonra tek tek program dahilinde gübre dağıtımını gerçekleşeceği paylaşılırken, konuyla ilgili ise üreticilere SMS gönderileceği paylaşıldı. %50 hibeli şekilde gübre alabilecek olan vatandaşlar, şimdiden Tarımsal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından verilecek olan haberi bekliyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal