27.01.2022-10:27 (Son Güncelleme:27.01.2022-10:27)


1

Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, The Guardian'a yaptığı açıklamalarla birlikte çok konuşulacak sözler söyledi.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ile sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi öncesinde hakkında bir çok dedikodu çıkan Cyle Larin'in takımdaki geleceği merak içerisinde bekleniyordu.



3

26 yaşındaki golcü oyuncu ile Beşiktaş yönetimi arasında gerçekleştirilen sözleşme uzatma görüşmelerinde uzunca bir süredir anlaşma sağlanamamıştı.



4

Cyle Larin, The Guardian'a yaptığı açıklamalarla birlikte büyük bir ses getirdi. Beşiktaş ile sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesi, MLS'de forma giydiği dönem, birlikte oynadığı yıldız futbolcular ve Kanada Milli Takım forması ile Dünya Kupası hedefleri hakkında söyledikleriyle gündem oldu. Golcü oyuncu yapmış olduğu açıklamalarda ;



5

Cyle Larin : Dünya Kupası'na katılırsak insanlar kim olduğumuzu bilecek. Herkese karşı rekabet edebiliriz. Her zaman bir Dünya Kupası'nda oynamak istemişimdir. Ben büyürken sokaklardaki bayrakların çoğu farklı ülkeler içindi. Hep bunu değiştirmek ve milli takımla bir Dünya Kupası yapmak istedim. Tüm bu bayrakları Kanada bayraklarına çevirme şansımız var. Bu, Kanada'nın büyük takımlarla rekabet edebileceğini göstermek istememin ana nedenlerinden biri. Önceki tüm Dünya Kupalarını izledim ve bu beni daha da iyi olmaya itiyor.



6

Cyle Larin : Hokey pahalıydı ve benim o kadar param yoktu. Futbol her zaman gerçekten iyi olduğumu bildiğim tek şeydi. Bu oyunu sevdim. Didier Drogba idolümdü. MLS'de ona karşı oynadım ve hep Chelsea'yi izledim. Chelsea benim favori takımımdı.



7

Cyle Larin : Çok zeki bir oyuncuydu. Kariyerimin güzel bir dönemiydi ve onunla oynamaktan zevk aldım. Topu bana hep o verirdi. Topu almadan birkaç adım ne yapacağını her zaman biliyordu. Her zaman arka omzundan bakıyordu ve herkesten bir adım öndeydi.



8

Cyle Larin : Beşiktaş ile sezon sonuna sözleşmem sona eriyor. Ben sadece bu sezona odaklandım. Umarım bir şampiyonluk daha kazanırız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR