27.01.2022-09:57 (Son Güncelleme:27.01.2022-10:12)


1

Fenerbahçe'de Sivasspor karşılaşması sonrası Berke Özer eleştiri oklarını üzerine çekti.



2

Altay Bayındır'ın sakatlığının geçmesi beklenirken, sakatlanan kalecinin maç eksiği kafaları oldukça karıştırıyor.



3

Fenerbahçe'de bu anlamda ortaya çıkan kaleci krizi de büyük problem olmuş durumda. Kalecilerde yaşanan bu sıkıntının ardından ilginç gerçek ise gün yüzüne çıktı.



4

Fenerbahçe'nin kaleci probleminde yaşadığı sıkıntının arkasında yatan neden gün yüzüne çıktı. Fenerbahçe'de kaleci antrenörlüğündeki istikrarsızlık oldukça dikkat çekti.



5

2018-19 sezonunda Murat Öztürk kaleci antrenörü olarak sezona başladı fakat sonrasında antrenör ile yollar ayrıldı. Ardından Erdem Bali ile geçiş süreci oldu. Ersun Yanal'la beraber kaleci antrenörlüğüne Alper Boğuşlu geldi. Boğuşlu da uzun ömürlü olmayınca Marco Knopp'la anlaşma sağlandı.



6

Erol Bulut döneminde Michael Kraft görev aldı. Knopp gitti. Kraft 1 sezon boyunca kalecileri çalıştırdı ve özellikle bu dönemde Altay Bayındır'ın performansı ciddi bir şekilde yükselişe geçti.



7

2021 -22 sezonunda Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle de Kraft ile vedalaşıldı.



8

Kaleci antrenörleri Fenerbahçe'de sürekli değişti. Son 4 sezonunda hiçbir kaleci antrenörü 1 seneyi tamamlayamadı. Her giden teknik heyette kaleci antrenörleri de ayrıldı. Başta Altay Bayındır olmak üzere file bekçileri hep farklı hocalarla görev yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR