Cüneyt Arkın'ın mezarında şaşırtan görüntü! ziyaretçi akınına uğruyor hayranları bir dakika bile boş bırakmadı. Ünlü sanatçının mezarı nerede?

Geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yuman usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın kabri hayranları tarafından sık sık ziyaret ediliyor. Arkın'ın kabrinin bir an bile boş kalmaması dikkat çekti.

04.07.2022-18:55 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-19:42) Cüneyt Arkın'ın mezarında şaşırtan görüntü! ziyaretçi akınına uğruyor hayranları bir dakika bile boş bırakmadı. Ünlü sanatçının mezarı nerede?

58 yaşında hayata gözlerini yuman Cüneyt Arkın, sanat hayatı boyunca sayısız film ve diziye imza attı. 28 Haziran tarihinde aniden rahatsızlanan ve hastanedeki bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan oyuncunun ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Usta oyuncunun çiçeklerle donatılan mezarı hayranlarının akınına uğruyor. Arkın'ı çocukken kahramanı olarak gördüğünü söyleyen bir hayranı, "Onun filmleri ile büyüdük. Çok seviyorum. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına herkese sabırlar diliyorum. Cenaze namazına da gittik. Bugün de sırf onun için dua etmeye geldim" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal'ı her zaman yaşatacağız

Kemal Sunal'ı ziyaret ettikten sonra eşi ile beraber Cüneyt Arkın'ın mezarına geldiklerini söyleyen bir vatandaş,  "Eşim onun filmleriyle büyüdü, ben de aynı şekilde... Çok sevgimiz var, kendisini hiç canlı görmediğimiz halde. Önemli insanların dünyadan göçüp gitmesi bizi çok üzen bir konu. Hala da üzülüyoruz. Var olduğumuz sürece, yaşadığımız sürece de onları hep yaşatacağız; içimizde, etrafımızda ve çevremizde. Hala inanamıyorum öldüğüne. Elimizden geldiği kadar dualarımızla onların yaşadığını düşüneceğiz." dedi.

 cüneyt arkın

Babacan birisiydi

Yine usta oyuncu için dua etmeye gelen bir başka vatandaş ise, "Hepimizin başı sağ olsun. Buramda yaşıyor. Çok seviyorum." dedi. Eşi Selim Deniz ise Adana'dan geldiklerini belirterek daha önce Cüneyt Arkın ile bir arada bulunduğunu ifade ederek, "Sevecen kişi, yüreği pek, insanlara yakın bir insan, böyle insanlar bir daha bulunmaz. Osmanlı tarihimizi anlatan filmlerde oynayan bir jöndü. Babacan bir adamdı. Çok büyük bir ağabeyimizdi. Tüm milletimizin başı sağ olsun." sözleriyle Arkın'a olan sevgisini dile getirdi.

Talha Keleş
talhakeles@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal