Cüneyt Arkın'ın kaç çocuğu var? Cüneyt Arkın'ın hayatı hakkında merak edilenler...

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Sabah erken saatlerde gelen acı haber ile usta oyuncunun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı. Cüneyt Arkın'ın eşi ve çocukları merak edilirken ünlü oyuncular hayatı hakkında da araştırmalar yapılıyor. İşte Cüneyt Arkın hakkında merak edilenler…

28.06.2022-10:53 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-10:53) Cüneyt Arkın'ın kaç çocuğu var? Cüneyt Arkın'ın hayatı hakkında merak edilenler...

Yeşilçam'da birbirinden güzel yapıma imza atan Cüneyt Arkın, bugün sabah saatlerinde hayata gözlerini kapattı. Sinemada Cüneyt Arkın ismiyle tanınan oyuncunun gerçek ismi Fahrettin Cüreklibatır’dır. Sabah saatlerinde gelen ölüm haberinden sonra Arkın’ın eşi ve çocukları hakkında da araştırma yapılmaya başlandı. Eskişehirli olan yetenekli oyuncunun ilk eşinden Filiz Canlı adında bir kızı vardır. Cüneyt Arkın'ın ikinci evliliği olan Betül Cüreklibatır’dan ise Kaan ve Murat adında iki oğlu vardır. İşte Cüneyt Arkın'ın ailesi hakkında merak edilenler...

Betül Cüreklibatır kimdir?

1 Ocak 1947’de İstanbul'da dünyaya gelen Betül Cüreklibatır, 1969'da Cüneyt Arkın'la hayatını birleştirdi. Cüneyt Arkın'ın ikinci eşi olan Betül Cüreklibatır, Fransız Kız Lisesinde okumuştur. Üniversite eğitiminden sonra ise Air France sınavına girerek hostesliği kazanmıştır. Cüneyt Arkın ile olan evliliğinden Kaan Cüreklibatur ve Murat Cüreklibatur adında iki oğlu vardır. Betül Cüreklibatır yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Önce Hayaller Ölür, Vatandaş Rıza ve Şişeler filmlerinde de rol aldı.

Betül Cüreklibatır

Murat Arkın kimdir?

Gerçek ismi Murat Cüreklibatır olan Murat Arkın, 1975 yılının Mayıs ayında dünyaya geldi. 4 Mayıs doğumlu olan Murat Arkın İstanbul'da doğmuştur. Babası gibi kendisi de oyunculuk yapmaktadır.

1979 yapımı olan Vatandaş Rıza filminde çocuk oyuncu olan Murat Arkın, daha sonra 1981 yapımı olan Önce Hayaller Ölür filminde ise çocuk karakterleri canlandırarak sinema dünyasına adım attı. İlkokul ve ortaokul eğitimini İstanbul'da tamamlayan Murat Arkın, Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi'nde aldı. Marmara Üniversitesi Enformatik bölümünden mezun olan Murat Arkın, daha sonra yüksek lisans için Londra'ya gitti. Ardından Londra'da bir şirket kuran yaşamını orada sürdürdü. 2011 yılında İstanbul'a dönen ve bu sırada bir ajans aracılığıyla Pis Yedili dizisinde oyuncu olarak ekranlara gelen Murat Arkın 2012 yılında ise FOX TV'de ekranlara gelen Harem dizisinde Kara Murat karakterini canlandırdı. 2014 yılında Panzehir isimli filmde Kara Cemal karakterinin gençliğini oynayan Murat Arkın, 2016 yılında sinemada yer alan Dağ 2 filminde Arif rolünü üstlendi.

Murat Arkın Kimdir

Kaan Arkın kimdir?

Cüneyt Arkın ve Betül Cüreklibatır’ın büyük oğlu olan Kaan Cüreklibatır 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Tam ismi Kaan Polat Cüreklibatır’dır. Oyuncu Murat Arkın'ın ağabey olan Kaan Arkın babası ile olan benzerliği ile dikkat çekmektedir.

Kaan Cüreklibatır, Aslı Cüreklibatır ile evlidir. Çiftin İki tane de çocukları vardır. Evliliklerinden Sarp ve Zeynep adlarında çocuğu olan Kaan Arkın İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olmuştur. İletişim Fakültesi mezunu olan Kaan Arkın daha sonra spor okulu açarak yurtdışındaki çocuklara özel uygulanan gelişim programlarını Türkiye'ye getirmiştir.

Kaan Arkın Kimdir

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal