Cumhurbaşkanı'nın onaylamasına saatler kaldı! 31 Mart 1 Nisan tarihlerinde emekliler 12.400 TL ödeme alacak

Emekli vatandaşlar için Cumhurbaşkanı’ndan müjdeli haber verilecek. Cumhurbaşkanı saatler sonra onay verecek. Emekli vatandaşlar 12.400 TL tutarındaki ödemelerini anında hesabına alabilecek.

29.03.2024-13:31 - (Son Güncelleme: 29.03.2024-13:31) Cumhurbaşkanı'nın onaylamasına saatler kaldı! 31 Mart 1 Nisan tarihlerinde emekliler 12.400 TL ödeme alacak

Müjde dolu son dakika haberi verildi. Cumhurbaşkanı tarafından beklenen onayın alınmasına saatler kaldı. Onay alındıktan sonra Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığıyla emekli vatandaşlara özel bir kredi kampanyasına imza atılacak. Özellikle taban maaş alan emekli vatandaşlara özel olarak sunulacak olan bu kredi fırsatından yararlanmak isteyen emeklilerin banka müşterisi olmaları yeterli olacak. 12.400 TL tutarındaki özel kredi imkanı maddi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emeklilere sunulacak. 

Bu 3 banka 12.400 TL krediye imza attı

Emekli vatandaşların, Mart itibariyle almış oldukları taban maaşlar yetmemeye başladı. Gözler ek zam için Temmuz ayına çevrilmişken, bu arada belediyelerden ve bankalardan destek ödemeleri de sağlanmaya devam ediliyor. Özellikle bakanlık ve belediyelerden birçok sosyal destek yardım ödemesi sunulurken, bankalarda geride durmuyor. Emekli vatandaşlara özel olarak kredi fırsatlarını imza atıyorlar. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın birleşerek sunmuş olduğu 12.400 TL tutarındaki emekli kredisi özel olarak dar gelirli, taban maaş alan emekli vatandaşlara verilecek. Başvuru tarihlerinden, kimlerin bu krediyi alabileceğine kadar tüm detaylar belli oldu. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan emeklilere özel kredi anında hesaplarda olacak.

Cumhurbaşkanı'nın onaylamasına saatler kaldı! 31 Mart 1 Nisan tarihlerinde emekliler 12.400 TL ödeme alacak

12.400 TL emekli kredisi nasıl alınır?

12.400 TL emekli kredisini almak isteyen vatandaşlar ilk etapta Ziraat Bankası, Vakıfbank ya da Halkbank’a emekli maaşlarını taşımaları gerekiyor. Emekli maaşlarını taşıyor ve 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağına taahhüt veren vatandaşlar, 12.400 TL tutarındaki nakit kredi ödemesini sahibi olabilecekler. 31 Mart - 1 Nisan 2024 tarihlerinde başlayacak olan bu kredi fırsatı emeklilerin bayram öncesinde kredi sahibi olmalarına olanak sağlıyor.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal