Cumhurbaşkanı'ndan emekli maaşı alanlara büyük açıklama geldi! 17 27 37 Bin TL tek tek hesaplara yatırılacak

Ülke genelinde 16 milyon emekli vatandaşa müjdeli yüzleri güldürecek haber paylaşıldı. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamayla birlikte emekli maaşını alan vatandaşlar 40.000 TL’ye kadar emekli kredisi fırsatından yararlanabilecek.

13.03.2024-17:23 - (Son Güncelleme: 13.03.2024-17:23) Cumhurbaşkanı'ndan emekli maaşı alanlara büyük açıklama geldi! 17 27 37 Bin TL tek tek hesaplara yatırılacak

16 milyon emekli vatandaşı ilgilendiren müjde dolu açıklama Cumhurbaşkanı tarafından verildi. Emekli vatandaşların son dönemleri içerisinde yaşadığı ekonomik zorluklar sebebiyle krediye başvurma oranları artmışken, Cumhurbaşkanı kamu bankalarıyla anlaşarak harika haberi duyurdu. Emekli vatandaşlara özel olarak kredi imkanı sağlanacağı paylaşıldı. Vakıfbank, Denizbank ve Halkbank tarafından 40.000 TL’ye kadar emekli kredisi düşük faiz oranıyla vatandaşlara sunulacak. Bu 3 bankadan birisinden emekli maaşını alan vatandaşlar; 40.000 TL’ye kadar emekli ihtiyaç kredisini kapacak.

40.000 TL’ye kadar emekli ihtiyaç kalitesi sunulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile birlikte 16 milyon emekli vatandaşın yüzleri gülecek. Emekli vatandaşlara özel kredi fırsatları sunulmaya devam edilirken, 40.000 TL’ye kadar emekli ihtiyaç kredisi sunulacağı paylaşıldı. Düşük faiz oranı ile birlikte vatandaşlar 17.000 TL’den 40.000 TL’ye kadar esnek vade oranıyla kredi çekebilecekler. Özellikle son dönemler içerisinde emekli vatandaşların yaşadığı ekonomik sıkıntılar sebebiyle paylaşılan haber ilaç niteliğinde oldu. Düşük faiz oranlarıyla, uzun vade seçenekli kredi çekmek isteyen emekliler; Halkbank, Denizbank ya da Vakıfbank’tan bu kredilere ulaşım sağlayabilecekler.

Emeklilere 40 Bin TL'ye kadar kredi

Emekliler Halkbank Denizbank ya da Vakıfbank’tan anında kredilerini çekebilecekler

Yapılan anlaşma doğrultusunda emekli vatandaşlara özel bir kredi fırsatı daha paylaşıldı. Acil nakit ihtiyacı olan emekli vatandaşlar; Halkbank, Denizbank ya da Vakıfbank üzerinden banka müşterisi olma ve emekli maaşlarını o bankaya taşıma sözü verirlerse 40.000 TL’ye kadar emekli ihtiyaç kredisini kapacaklar. Düşük faiz oranlarıyla sunulacak olan 40.000 TL’ye kadar kredi tutarındaki faiz oranı, çekilecek kredi miktarına göre değişim gösterecek. Buna ek olarak vade seçenekleri de yine çekilecek olan kredinin miktarına göre değişim sağlayacak. Emekli vatandaşlar 3 yıl boyunca seçmiş olduğu bankadan emekli maaşlarını alma sözü verirlerse, 40.000 TL’ye kadar kredi anında hesaplarına yatacak.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal