Cumhurbaşkanı'na Hakaret' Suçundan Aranan Şahıs Sahte Kimlikle Yakalandı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde emniyet güçleri, denetim esnasında sahte kimlik veren zanlının 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' ile 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' kabahatlerinden arandığını belirledi.

12.11.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-17:23) Cumhurbaşkanı'na Hakaret' Suçundan Aranan Şahıs Sahte Kimlikle Yakalandı
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü görevlileri, ilçeye bağlı Değirmenaltı Mahallesi'nde denetim sırasında bir aracı şüphe üzerine durdurdu.

Araçta olan 3 şahsa kimlik kontrolü yapan emniyet güçleri, bu şahısların kuşkulu hareketleri üzerine parmak izinden tarama yaptı.

Emniyet güçleri, kontrol esnasında, İ.B.D. adı ile kimlik beyanı yapan şahsın gerçekte A.A. olduğunu belirledi.

A.A'ya GBT kontrolü yapan emniyet güçleri, zanlının İstanbul 62. Asliye Ceza Mahkemesinin hükmü ile 'Cumhurbaşkanı'na hakaret' ve İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliğinin hükmü ile 'Silahlı terör örgütüne üye olmak' kabahatlerinden arandığını tespit etti.

Zanlı ile ilgili 'Resmi belgede sahtecilik' ile 'Başkasına ait kimlik veya kimlik bilgilerinin kullanılması' kabahatlerinden de işlem yapıldı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal