Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Kabristanı'nı ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenleri anmak amacıyla kente bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda Erdoğan ve Bahçeli, depremde yaşamını yitirenlerin anısına tahsis edilen Kahramanmaraş Deprem Şehitleri Kabristanı'nı ziyaret etti.

06.02.2024-14:33 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-14:33) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'ta Deprem Şehitleri Kabristanı'nı ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023'teki depremde hayatını kaybedenlerin anısını yaşatmak adına Deprem Şehitleri Mezarlığı'nı ziyaret etti. Erdoğan'a ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, depremde kaybedilen vatandaşların mezarlarına çiçek bıraktılar ve dualar okudular. Deprem şehitleri için düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, acı bir atmosferde hayatını kaybedenlere rahmet dilendi.


Kur’an-ı Kerim okundu

Deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlar için düzenlenen anma etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette Erdoğan ve Bahçeli, şehitlikte bulunan mezarları ziyaret ederek dua etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehitlik alanında Kur'an-ı Kerim okuyarak depremde kaybedilen vatandaşlar için rahmet dileğinde bulundu.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandığı ve Başkan Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin, depremde hayatını kaybedenlerin aileleriyle bir araya gelerek taziyelerini ilettikleri belirtildi. Ayrıca, depremin ardından bölgede yapılan yardım çalışmaları ve afet sonrası süreç hakkında bilgi alışverişi yapıldığı ifade edildi.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal