Otomobil yangını acıyla sonuçlandı: 2 ölü, 3 yaralı

İstanbul'un Çatalca ilçesinde meydana gelen trafik kazasında devrilen ve ardından alev alan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

06.02.2024-14:20 - (Son Güncelleme: 06.02.2024-14:20) Otomobil yangını acıyla sonuçlandı: 2 ölü, 3 yaralı

Bursa'nın İnceğiz Mahallesi Hanice Caddesi'nde, bugün saat 13.30 sularında meydana gelen trafik kazası, acı bir bilançoyla sonuçlandı. Kubilay U. idaresindeki 34 ZAB 79 plakalı otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaşanan kaza anı, bölgedeki görgü tanıkları tarafından anbean kaydedildi.

İki kişi hayatını kaybetti

Olayın hemen ardından bölgeye sevk edilen 112 Acil Sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. Kazayı gören çevredekilerin ilk müdahalesiyle araçtan çıkarılan Kubilay U., Seda U., Çağla U., Nedret U. ve Turan U. isimli yolcular, sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Ancak, Turan U. ve Nedret U. adlı iki yolcu, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Diğer yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı. Kaza sonrasında devrilen otomobilin yanmasıyla çıkan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Can kaybı ve yangın nedeniyle bölgede geniş çaplı bir güvenlik önlemi alınırken, kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal