Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Müjdeyi Duyurdu: 500 Milyon TL'lik Destek Sağlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan engelli vatandaşlarımız ve dezavantajlı ailelerin çocuklarını ilgilendiren müjdeyi duyurdu. 500 milyon liralık yeni destek paketi uygulanacak.

01.02.2022-15:39 - (Son Güncelleme: 01.02.2022-16:01)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 500 milyon TL değerindeki destek paketini duyurarak: "Dezavantajlı ailelerin anaokuluna ve ana sınıfına devam eden çocuklarına yönelik yıllık 500 milyon liralık yeni bir destek paketini hayata geçiriyoruz." açıklamasında bulundu. 

2 BİN 927 ENGELLİ VATANDAŞIMIZ KAMUDA İSTİHDAM EDİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından milyonlarca kişiyi ilgilendiren müjdeyi duyurdu. Erdoğan yaptığı paylaşımında: "Engellilerimize yönelik bu yılın ilk memur yerleştirme atamasını inşallah 8 Şubat’ta yapacağız. Bu atamayla her eğitim kademesinden toplamda 2 bin 927 engelli vatandaşımız kamuda istihdam edilecek." açıklamalarında bulundu.


DEZAVANTAJLI AİLELERİMİZİN SAYILARI 1 MİLYONU BULAN ÇOCUKLARINA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

Tayyip Erdoğan, bir diğer paylaşımında ise: "Dezavantajlı ailelerin anaokuluna ve ana sınıfına devam eden çocuklarına yönelik yıllık 500 milyon liralık yeni bir destek paketini hayata geçiriyoruz. Bu destek paketinin dezavantajlı ailelerimizin sayıları 1 milyonu bulan çocuklarına hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Dezavantajlı ailelerin anaokuluna ve ana sınıfına devam eden çocuklarına yönelik yıllık 500 milyon liralık yeni bir destek paketini hayata geçiriyoruz." sözlerinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal