Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun bayram temposu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayram günü yoğun bir mesaiyle geçiyor. Vatandaşlarına bayram mesajı ileten Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Daha sonra İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile de bir telefon trafiğine başladı. İşte detaylar…

10.04.2024-16:07 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-09:33)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla halkına bir mesaj yayımlayarak şu ifadelere yer verdi: ‘‘Milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura, esenliğe vesile olmasını diliyorum.’’

Erdoğan’dan telefon trafiği!

Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ardından İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Berdimuhammedov ile görüşmenin detaylarında Türkiye ile Türkmenistan ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel konular ele alındığı belirtildi. Ayrıca Erdoğan’ın Türkmenistan’ın Türk Devletleri Teşkilatı’na yönelik artan ilgisinin memnuniyet verici olduğunu belirttiği de aktarıldı. İki lider, görüşmede birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı da tebrik ettikleri ifade edildi.

Vatandaşlarına bayram mesajı ileten Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İran görüşmesinin detayları!

Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile yaptığı telefon konuşmasında; Türkiye ve İran ikili ilişkileri, bölgesel ve küresel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Reisi görüşmede karşılıklı olarak birbirlerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettikleri de açıklandı.



Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal