Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İsrail'e yaptırımlar devam edecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da partisinin bayramlaşma töreninde video mesaj ile halka hitap etti. Gazze'ye yardımların devam edeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e karşı yaptırımların devam edeceğini de vurguladı. İşte detaylar...

10.04.2024-16:08 - (Son Güncelleme: 10.04.2024-16:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: İsrail'e yaptırımlar devam edecek mi?

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; AK Parti Bursa İl Başkanlığı bayramlaşma programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Allah’a havale ediyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti mensuplarıyla bayramlaşmasının ardından video mesaj yoluyla halka seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftira atanlara şu cümlelerle seslendi; “Ülkemizin 21 yıldır sergilediği dik duruşu yok sayanları Allah’a havale ediyoruz. Yalan üzerinden kendi devletine iftira atanları, akla, vicdana davet ediyorum” dedi.

“Buna devam edeceğiz”

Türkiye’nin dünyada Gazze’ye en fazla yardım eden ikinci ülke konumunda olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgeye yardımların sorunsuz ulaşması haricinde yaptırımların devam edeceğini şu cümlelerle vurguladı; “Gazze’ye havadan yardım ulaştırma çabalarımızın engellenmesi dolayısıyla İsrail’e yönelik ilave tedbirler aldık. Gazze’ye kesintisiz, engelsiz ve yeterli miktarda insanı yardım ulaştırılıncaya kadar devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“İstişarelerimize devam edeceğiz”

Konuşmasında 31 Mart seçimlerine de değinen Erdoğan, “Bir kez daha 31 Mart seçim sonuçlarının ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sandıkta tecelli eden irade ile göreve gelenleri tebrik ediyorum. AK Parti ve Cumhur İttifakı bu süreçten güçlenerek çıkacak. Milletin sandıkta verdiği mesajları analiz ediyoruz. Geçen hafta gerçekleştirdiğimiz MYK toplantısında bunun ilk adımını attık. İstişarelerimize devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal