Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin ile İlgili Açıklamaları Rus Medyasının Gündeminde

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın, Vladimir Putin ile Joe Biden arasındaki yükselen tansiyon ile ilgili açıklamaları, Rus medyasında oldukça ses getirdi.

21.03.2021-12:24 - (Son Güncelleme: 21.03.2021-12:24) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin ile İlgili Açıklamaları Rus Medyasının Gündeminde

Başkan Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ABD Başkanı Joe Biden arasında tırmanan gerilimle ilgili açıklamalarına, Rus medyasında oldukça yankı uyandırdı.

Rus medyası, Başkan Erdoğan'ın, Joe Biden'ı, Putin ile ilgili ifadeleri sebebiyle eleştirdiğini yazdı.

Rus haber ajansı TASS, "Erdoğan, Biden'ın, Putin hakkındaki açıklamalarının kabul edilemez olduğunu söyledi" başlığı ile verdiği haberde, Başkan Erdoğan'ın, "Putin, Biden'a çok akıllıca cevap verdi" ifadeleriyle açıklamalarını aktardı.

Ria haber ajansı da "Erdoğan, Putin'in, Biden'a cevabının çok şık olduğunu söyledi" sözlerini başlığa geçirerek, Başkan Erdoğan'ın, Joe Biden'ı, konu olan açıklamaları sebebiyle eleştirdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Putin ile Biden arasında tırmanan gerilimi değerlendirdiğini yazan Kommersant Gazetesi de "Erdoğan: Biden'ın, Putin ile ilgili bu ifadeleri, bir devlet başkanına yakışmayan bir ifadedir." başlığı ile haberini servis etti.

ABD Başkanı Joe Biden, 17 Mart tarihinde, Rus lider Putin'in "katil" olduğunu iddia etmiş ve Rusya'nın ABD seçimlerine müdahale ettiği sebebiyle "bedel ödeyeceğini" dile getirmişti.

Putin de Biden'a "sağlık" dileklerini ileterek, "Başka bir ülkeyi, devleti, halkı ya da kişileri değerlendirmek aynaya bakmak gibidir. Orada her zaman kendimizi görürüz." ifadelerine yer vermişti.

Vladimir Putin, Joe Biden'a çevrim içi yol ile canlı yayında müzakereyi önermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal