Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kitabı Times Meydanı'nda Yansıtıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli yeni kitabı New York'taki en ünlü meydan olan Times Meydanı'nda led ekranlara yansıtıldı.

22.09.2021-10:39 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-14:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kitabı Times Meydanı'nda Yansıtıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli yeni kitabı New York'taki en ünlü meydan olan Times Meydanı'nda led ekranlara yansıtıldı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YENİ KİTABI NEW YORK’TA TANITILDI

Anadolu Ajansı’nda (AA) yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaleme aldığı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli kitabı, İletişim Başkanlığının organizasyonu ile New York'un merkezindeki cadde ve sokaklar ile New York'taki en ünlü meydan olan Times Meydanı'nda led ekranlara yansıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kitabı ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli yeni kitabı için New York'un ana cadde ve sokakları ile Times Meydanı'ndaki bazı led ekranlarda ve seyyar kamyonlarda tanıtım çalışması yapıldı. 

CUMHURBAŞKANININ KİTABI BM’DE YER ALAN ÜLKE LİDERLERİNE TAKDİM EDİLDİ

İletişim Başkanlığının organizasyonu ile ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli yeni kitabının İngilizce olarak tanıtımı yapıldı. Kitapta Adaletsizlik, mülteci krizi, uluslararası terörizm ve İslam karşıtlığı başta olmak üzere küresel siyasetin açmazlarına yer verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli yeni kitabı Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda bir araya geleceği üye ülke liderlerine de takdim edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal