Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetini kabul etti: Azerbaycan lideri Aliyev bugün Türkiye’ye geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabet eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün Türkiye’ye ziyarete gelecek.

10.06.2024-10:11 - (Son Güncelleme: 10.06.2024-17:27) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetini kabul etti: Azerbaycan lideri Aliyev bugün Türkiye’ye geliyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetine icabet eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bugün Türkiye’ye gelecek.

Aliyev bugün Türkiye’ye geliyor

Akşam’da yer alan habere göre; İletişim Başkanlığı’nın açıklaması şu şekilde:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev, 10 Haziran 2024 tarihinde ülkemize çalışma ziyareti gerçekleştirecektir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetini kabul etti: Azerbaycan lideri Aliyev bugün Türkiye’ye geliyor

Ankara'da icra edilecek görüşmelerde, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ikili ilişkiler tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek; iş birliğinin daha da derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacaktır.

Görüşmelerde ikili münasebetlerin yanı sıra ayrıca güncel, bölgesel ve küresel meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulması da öngörülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal