Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türkiye Yüzyılı paylaşımı: Milletimize hizmeti zirveye çıkaracağız

Sosyal medya hesabından Türkiye Yüzyılı ile ilgili paylaşımda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Biz siyaseti ülkemiz için bir eser üretmek, milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız'' dedi. İşte konu hakkında merak edilenler...

28.10.2022-14:42 - (Son Güncelleme: 28.10.2022-14:56)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından ‘Türkiye Yüzyılı’ ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. AKP hükümetinin 20 yılda önemli hizmetlerde bulunduğunu hatırlatan Erdoğan, ''Biz siyaseti ülkemiz için eser üretmek, milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. İnşallah milletimize hizmet yolculuğumuzu Türkiye Yüzyılı ile zirveye çıkaracağız'' dedi.

İletişim Başkanlığı'ndan da açıklama geldi

İletişim Başkanlığından da filme ilişkin paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eser ve hizmet siyaseti, ülkemizin yeni kazanımlara kavuşacağı Türkiye Yüzyılı’nda daha da derinleşecek, daha büyük kalkınma hamleleriyle milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak” değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılı

Son incelemeleri yaptı

Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak program öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarıyla kampa girdi. Erdoğan çarşamba günü katılacağı Cumhuriyet'in 100'üncü yılı Türk Futbol Tarihi Sergisi ve TFF Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ile yapacağı görüşme ve dün düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmadı. AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş başkanlık etti. Erdoğan, Beştepe'de kurmaylarıyla 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesi üzerinde son incelemeleri yaptı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal