Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SMA Hastalığına Yönelik Talimat

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün gerçekleştirilen MYK toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın SMA hastalığına yönelik talimatlar verdiğini açıkladı.

04.01.2021-19:27 - (Son Güncelleme: 04.01.2021-19:25) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SMA Hastalığına Yönelik Talimat

Türkiye'de binlerce çocuğun sahip olduğu SMA hastalığı ile ilgili sosyal medya başta olmak üzere birçok platformda yardım kampanyaları düzenleniyor, paylaşılan görüntüler vicdanları yaralıyordu.

Bugün gerçekleştirilen MYK toplantısı sonrasında, basın muhabirlerinin SMA hastalığı ile ilgili tartışmalara yönelik sorduğu sorulara yanıt veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuya ilişkin ayrıntılı bilgi aktarırken, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konu hakkında açık talimat verdi. ' dedi.

'BU DEVLET BU ÇOCUKLARA SAHİP ÇIKACAK'

Ömer Çelik yaptığı açıklamada, 'Bu devlet bu çocuklara sonuna kadar sahip çıkacak. Cumhurbaşkanımız tekrar tekrar ayrıntılı bilgi aldı. Ben bizi eleştiren vatandaşlarımıza da, insani olarak sahip çıkan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Aldık, başımızın üstünde yeri var. Bilimsel kurullar onaylarsa çocuklar o tedaviyi de alacak. Bundan sonra da tedavi onaylanırsa, cumhurbaşkanımızın açık talimatıdır. O çocuklara da bu tedaviye erişme konusunda her türlü imkan sağlanacaktır.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal