Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Omicron Açıklaması: 'Endişeye Gerek Yok'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Omicron varyantına da değinen Erdoğan, ‘Hastanelerimizde şu anda herhangi bir sıkıntımız yok' diye konuştu.

21.01.2022-15:59 - (Son Güncelleme: 21.01.2022-17:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Omicron Açıklaması: 'Endişeye Gerek Yok'

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantının vaka sayılarını artırdığını belirterek grip sürecine hızlı geçiş yaptığını ifade etti. Erdoğan, aynı zamanda varyantın artış göstermesinin hastanelerde şu anlık bir sıkıntı olmadığına dikkat çekti. 

Omicron varyantının ülkemizdeki durumu sorusunun yöneltildiği Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Endişe edilecek bir durum söz konusu olmadığı ancak vatandaşların maske ve mesafe kurallarına dikkat etmesi gerektiğini ifade etti. 


ENDİŞEYE GEREK YOK 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüsün Omicron varyantının ülkemizdeki görülen vaka durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ‘Omicron daha da olumlu istikamette gelişmelere vesile oldu. Vaka sayılarında artış oluyor ama grip sürecine geçiş de hızlı oluyor. Hastanelerimizde şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Durum pozitif.  Endişeye gerek yok. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Vatandaşlarımız da dikkatli olmalı. Maske, mesafe kurallarına dikkat etmemiz iyi olur. Elimizden gelen tüm tedbirleri alıyoruz, almaya devam edeceğiz.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal