Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kur ve Enflasyon Mesajı: Kur da Olduğu Gibi Enflasyonun Üzerindeki Köpüğü Alacağız’

Başkan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarları ağırladı. Çeşitli illerden gelen muhtarların katıldığı toplantıda, kur ve enflasyona yönelik açılamalarda bulundu.

19.01.2022-16:30 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-17:42)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli illerden gelen muhtarların katıldığı toplantıdan önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında kur ve enflasyona da değinen Erdoğan, ‘Kurda ani yükselmeler meydana gelmeyecek. Tıpkı kurda olduğu gibi enflasyonun üzerindeki köpüğü de alacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

KURDA ANİ YÜKSELMELER MEYDANA GELMEYECEK

Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda düzenlenen 51. Muhtarlar Buluşması'na farklı illerden muhtarlar katıldı. 49’uncusu gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında konuşan Erdoğan, kurda olduğu gibi enflasyon üzerindeki köpüğünde alınacağını söyleyerek kurda ani yükselişlerin meydana gelmeyeceğini ifade etti. 


Erdoğan, ‘Kurda ani yükselmeler meydana gelmeyecek. Tıpkı kurda olduğu gibi enflasyonun üzerindeki köpüğü de alacağımıza inanıyorum’ ifadelerini kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kur ve enflasyona yönelik yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; ‘Artık piyasalarda bir daha dengesiz döviz talebinden kaynaklanan bir dalgalanmamanın yaşanmayacağını düşünüyorum. Ülkeyi sıkıntıya sokma pahasına türlü yollara tevessül edenlerin de aç gözlülüklerinin bedelini ödeyeceklerini hatırlatmak isterim.

ENFLASYONUN ÜZERİNDEKİ KÖPÜĞÜ DE ALACAĞIZ

Tıpkı kurda olduğu gibi enflasyonun üzerindeki köpüğü de alacağımıza inanıyorum. Böylece çalışanlarımızın ve emeklilerimizin gelirlerinde yaptığımız artışlar, çok daha anlamlı hale gelecektir. Eskilerin dediği gibi; kim ki sabreder, zafere ulaşır.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal