Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kara harekatı sinyali: Bu coğrafyayı dümdüz edeceğiz

Star Gazetesi Yazarı Coşkun Başbuğ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kuzey Irak sınırında yeni üs bölgeleri kurma talimatı verdiğine dikkat çekerek "Bu coğrafyayı düz edeceğiz. Bu işin şakası yok.’’ dedi.

14.01.2024-15:10 - (Son Güncelleme: 14.01.2024-15:10)

24 TV’de Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki son gelişmelere dair konuşan Star Gazetesi Yazarı Coşkun Başbuğ, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kara harekatı emrini vermesini artık kaçınılmaz hale geldiğini dile getirdi.

ABD bütün coğrafyadan defolup gidecek

Akşam’da yer alan habere göre; Erdoğan’ın sınır hattında yeni üs bölgeleri kurma talimatında bulunduğuna vurgu yapan Başbuğ, "ABD, Afganistan'dan kaçtığı gibi buradan da kaçacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ABD döktüğü kanda boğulacak. Sadece buradan değil bütün coğrafyadan defolup gidecek. ABD'nin döktüğü kan ve gözyaşının bir sonu var. İşte o sona yaklaştık" sözlerine yer verdi.

Kara harekatı

Bu işin şakası yok

Kara harekatının kesin olarak gerçekleşeceğini vurgulayan Coşkun Başbuğ, "Sincar'ın Mahmur'un Süleymaniye'nin ve Asos'un kapısına yaklaşmış bir Mehmetçiğin olduğunu bilmek lazım. Bu coğrafyayı düz edeceğiz. Bu işin şakası yok. Bu iş bu sene bitecek. Kara harekatı kesinlikle olacak. Benim tahminim bahar aylarıyla birlikte başlayacak" diye konuştu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal