Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da Seçim Mesajı: Gençlerimizi İkna Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay İl Danışma İl Toplantısı'nda seçimlere dair açıklamalarda bulundu.

25.06.2021-17:07 - (Son Güncelleme: 25.06.2021-17:48) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hatay'da Seçim Mesajı: Gençlerimizi İkna Edeceğiz

Cumhurbaşkanı Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı.

Hatay'da konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlere yönelik mesajlar verdi. Seçimlerin zamanında yapılacağını tekrarlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Yatıyor kalkıyor 'erken seçim' diyorlar. Erken seçimin tarihi belli, haziran 2023. Boşuna çabalamayın'' dedi.

'Seçimlerin 19 senenin sonrasında ülkenin geldiği seviyeyi 2053 vizyonuna bağlayabilmesi açısından kritik bir dönemeci temsil ettiğini' ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

''Gençlerimizi gelecekleri konusunda kendilerine destek verecek tek partinin AK Parti olduğuna ikna edeceğiz.''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantı öncesinde ise Hatay Stadı, BOTAŞ Ertuğrul Gazi Yüzer Depolama ve Gazlaştırma Tesisi Hizmete Alımı, MOBSAN Sanayi Sitesi ve yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Hatay Stadı yanındaki toplu açılış törenine katıldı. Hatay'daki törene çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sıcağa rağmen kendisini ilgi ile karşılayan vatandaşlara teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: 

''Şimdi gelirken görüyorum. Çakılı bir çivi yok. Atılan bir adım yok. Maalesef ana arterler bıraktığımız yerde kaldığımız yerde kalmış. Ama biz yola devam ediyoruz. İşte arkamda 26 bin 600 kapasiteli Hatay Şehir stadı.''

Erdoğan, muhalefetten her defasında yapılan "erken seçim" çağrılarına değindi.

SEÇİMİN TARİHİ BELLİ

''Yatıyorlar kalkıyorlar 'erken seçim' diyorlar.'' açıklamalarında bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Nereden çıktı bu?'' sorusunu yöneltti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Erken seçimin tarihi belli, Haziran 2023. Boşuna çabalamayın. AK Parti teşkilatları olarak milletimize olan borcumuzu ancak ülkemize daha çok hizmet ederek ödeyebiliriz. 2023 seçimlerine kadar her çalışmayı işte bu anlayışla yürüteceğiz. Eski Türkiye özlemiyle yanıp tutuşanların karşısına büyük ve güçlü Türkiye hedefine daha sıkı şekilde sarılarak çıkacağız.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay'da yaptığı konuşmasında öne çıkanlar ise şu şekilde:

''Bugün burada başta Hatay şehir stadımız olmak üzere, barajlarla ve birçok spor tesisleriyle Hatay'ımızı çok da farklı bir hale getirmenin adımlarını atıyoruz.

Şimdi buraya gelirken gördük. Çakılı bir çivi yok. Biz eserlerimizle konuşuruz. Onlar ise sadece laf ederler. Unutmayın, eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. 

Boru hatlarına bağlı kalmadan doğalgaz kullanmamızı sağlayacak Ertuğrul Gemisi özellikle kış aylarında önemli bir esneklik sağlayacak. BOTAŞ vasıtasıyla ülkemize kazandırdığımız bu yatırımında hayırlı olmasını diliyorum.

Yaklaşık 1,5 yıldır salgınla mücadele ediyoruz. Ülkemiz bu sıkıntılı süreci başarıyla yönetti. Yüksek kapasiteli şehir hastanelerimiz sayesinde salgının zirve yaptığı dönemleri sıkıntısız atlattık.

Suriye politikası konusunda karşımızdakilerin gerçek niyetlerini görüp ona göre yol çizdik.  

Biz demokratlık görüntüsü altında faşistlik yapmıyor, herkesin hakkını, hukukunu, özgürlüğünü teminat altına alıyoruz. Çünkü biz bu millete aşkla bağlıyız. Tescilli Türkiye düşmanlarının peşine düşerek ülkenin geleceğine talip olmaya kalkanların sonu hüsrandır.

Ülkemize yönelen her saldırının hedefinde AK Parti olması tesadüf değil. AK Parti ile Türkiye'nin kaderi bütünleşmiştir. Türkiye'yi seven bizi de seviyor, Türkiye'den nefret eden bizden de nefret ediyor.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal