21.03.2021-10:55 (Son Güncelleme:21.03.2021-10:55)


1

İstanbul Sözleşmesi hükmü akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için sosyal medya (twitter) üzerinden #SeninleyizErdoğan etiketi açıldı. Türkiye'nin her yanından atılan binlerce paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olunurken, Erdoğan'ın çeşitli fotoğrafları da paylaşılmaya başlandı.



2

Sosyal medyada üzerinden yapılan bazı paylaşımlarda da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yan yana çektirdikleri fotoğraflarla beraber mesajlar yer aldı. Görüntüler, şiirler, destek mesajları içinde en sık paylaşılan fotoğraf karesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ofisinde çalışırken çekilen kare oldu.



3

İşte sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları: Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya paylaşımında, "Hayatımın en güzel yıllarını senin davana denk getiren Rabbime şükürler olsun... Sonuna kadar #SeninleyizErdoğan" ifadelerini kullandı.



4

''HER KOŞULDA LİDERİMİZİN YANINDAYIZ''

''HER KOŞULDA LİDERİMİZİN YANINDAYIZ''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan: "Biz kadınların haklarını birileri bize dayattığı için değil Allah'ın emri, insanlığın gereği olduğu için savunuyoruz." Biz her şartta ve koşulda liderimizin yanında yer aldık. Yer almaya devam edeceğiz. #SeninleyizErdoğan"



5

''SONUNA KADAR SENİNLEYİZ''

''SONUNA KADAR SENİNLEYİZ''

AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun Twitter paylaşımında, ''Verdiğin mücadelenin farkındayız, bu yüzden bu can bu bedende olduğu müddetçe yolun sonuna kadar seninleyiz. #SeninleyizErdoğan #RecepTayyipErdogan" ifadeleri yer aldı.



6

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, "Türkiye düşmanlarına kök söktüren, milletimizin ayağına vurulan prangaları paramparça eden, ülkemizi uluslararası arenada oyun kurucu haline getiren liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayız. Yolu yolumuzdur" paylaşımını yaptı. AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, "Her şartta ve her koşulda liderimizin yanında yer aldık. Yer almaya devam edeceğiz. #Yolunyolumuz #Davandavamızdır #SeninleyizErdoğan".



7

"KADINLARIN İNSAN HAKLARINI TESİS ETMEKTEN BİR ADIM GERİ GİTMEYECEĞİZ"

"KADINLARIN İNSAN HAKLARINI TESİS ETMEKTEN BİR ADIM GERİ GİTMEYECEĞİZ"

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir: " 'Kadına şiddetle mücadele veya kadınların insan haklarını tesis etmekten bir adım geri gideceğimizi sanıyorlarsa, bilsinler ki hüsrana uğrayacaklar' Recep Tayyip ERDOĞAN #SeninleyizErdoğan" Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, "Gezi'de amaç ağaç değildi. 17-25 Aralık'ta dert hukuk değildi. Çukur eylemlerinde niyet hak değildi. Suriye'de niyet adalet değildi. 15 Temmuz'da gözetilen devlet değildi. Ekonomik dalgalanmada amaç kur değildi. Tüm saldırılara karşı... #SeninleyizErdoğan" ifadelerine yer verdi.



8

"DÜN DE BUGÜN DE YARIN DA"

"DÜN DE BUGÜN DE YARIN DA"

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Dün de bugün de yarın da #SeninleyizErdoğan" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu: "Kim var" diye seslenilince, sağına ve soluna bakınmadan, "biz varız" deriz. Ömrünü ülkesi için vakfeden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dün de yanındaydık, yarın da yanında olacağız. #SeninleyizErdoğan



9

''MİLLET YÜRÜYECEK ARKANDAN''

''MİLLET YÜRÜYECEK ARKANDAN''

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım'ın paylaşımı ise: "Delikanlım, işaret aldığın gün atandan Yürüyeceksin... Millet yürüyecek arkandan! Recep Tayyip Erdoğan #SeninleyizErdoğan



10

"TÜM GÜCÜMÜZLE, ÖLÜMÜNE…"

"TÜM GÜCÜMÜZLE, ÖLÜMÜNE…"

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Beden ölür, çürür, cana bakın siz. Kim kiminle yürür, ona bakın siz. Bırakın dönsün dönme dolaplar. Haktan hakikatten yana bakın siz." Her Zaman ve Her Yerde, Hakkın Yolunda, Zalimin ve Zulümün Karşısında, Tüm Gücümüzle, Ölümüne #SeninleyizErdoğan" dedi.



11

''GURURLA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ''

''GURURLA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ''

AK Parti Bitlis İl Başkanı Engin Günceoğlu: "Sayın Cumhurbaşkanımızla aynı yolda yürümenin, onun yoluna yoldaş, davasına arkadaş olmanın gururuyla yürümeye devam ediyoruz... #SeninleyizErdoğan" Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: "Bu, üzerinde çokça düşünülmüş uzun bir yürüyüştür. #SeninleyizErdoğan" Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Biz seni, besmelenden biliriz Uzun Adam! Henüz gün doğmadan evvel uyanışlarında, avuçlarına dolan soğuk sudan tanırız seni. Kıblemiz birdir seninle, alnımızın değdiği secdelerden tanırız." #SeninleyizErdoğan" paylaşımını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR