20.03.2021-23:36 (Son Güncelleme:16.09.2021-16:10)


1

Çekmecede 3 yumurta ve 750 $ görmüş. Kocasına merakını yenemediğini anlatmış ve ne olduğunu sormuş. Adam “Madem gördün bende sana anlatayım o zaman. Evlendiğimiz gün kendi kendime karar verdim. Seni her aldattığımda çekmeceye bir yumurta koydum.”



2

Kadın kocasının 3 kaçamağını affetmiş. Ve tekrar sormuş “Peki o 750 $ ne için ? ”Adam : ” Yumurtalar çekmeceye sığmayınca onları satıp dolar aldım.” Yeni Evlenen Mutlu Çift Yeni evlenen mutlu çift odalarına çekilirler. Damat bey yeni karısına : “Senden bana söz vermeni istiyorum. Başucumda duran bu komodinin ilk çekmecesini hiç açmayacaksın ve bana da hiç bir zaman bunu sormayacaksın.



3

Karısı söz vermiş ve aradan 10 yıl geçmiş. Kadın meraktan çıldırıyormuş. Artık dayanamamış ve sözünü unutup çekmeceyi açmış. Çekmecede 3 yumurta ve 750 $ görmüş. Kocasına merakını yenemediğini anlatmış ve ne olduğunu sormuş.



4

Adam “Madem gördün bende sana anlatayım o zaman. Evlendiğimiz gün kendi kendime karar verdim. Seni her aldattığımda çekmeceye bir yumurta koydum.” Kadın kocasının 3 kaçamağını affetmiş. Ve tekrar sormuş “Peki o 750 $ ne için ? ”Adam : ” Yumurtalar çekmeceye sığmayınca onları satıp dolar aldım.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR