Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük jest: 2023 seçimleri sonrasında bir gazete hediye edildi

AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2023 seçimlerinden bir gün sonra yayımlanmış bir gazete hediye etti. 2. Yüzyıl adlı gazetenin sayfasında ‘’Büyük Türkiye Kazandı" manşetinin yer alması dikkat çekti.

03.09.2022-10:03 - (Son Güncelleme: 03.09.2022-16:27) Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük jest: 2023 seçimleri sonrasında bir gazete hediye edildi

Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, konışmasını sona erdirdikten sonra günün anısına bir hediye verildi. AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2023 seçimlerinden bir gün sonra yayımlanmış bir gazete hediye ederken, 2. Yüzyıl adlı gazetenin sayfasında ‘’Büyük Türkiye Kazandı" manşetinin yer alması dikkat çekti. 

Gazete ilk turda galip ilan etti

Kabaktepe’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teslim ettiği Haziran 2023 Pazartesi tarihli "2. Yüzyıl gazetesinin manşetinde, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin seçimden zaferle ayrıldığı vurgusu yapıldı.

Erdoğan 2. Sayfa gazetesi

Gazetede, "Büyük Türkiye Kazandı" manşetinin yanı sıra "Erdoğan'ın 16. Galibiyeti, Zafer İlk Turda Geldi", "Ayasofya Cami'nde şükür namazı" ve "6'lı masa paramparça" gibi başlıklar da yer aldı. 

Balkon konuşması bile hazırlandı

Gazetenin iç sayfasında Erdoğan'ın "Hep Birlikte Türkiye'yiz" mesajını ilettiği balkon konuşmasına geniş yer verilirken, arka sayfada da Türkiye'nin üretim ve kalkınma hamlelerinin süratle devam ettiğiyle ilgili sözler yer aldı. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal