Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKOVAC ve '100 Milyon Doz' Paylaşımı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 milyon doz aşının geçilmesiyle alakalı sosyal medyada paylaşım yaptı. Erdoğan, yerli aşının da kullanımının artması ile salgının ülkede bitirileceğini vurguladı.

09.09.2021-16:35 - (Son Güncelleme: 09.09.2021-17:28) Cumhurbaşkanı Erdoğan TURKOVAC ve '100 Milyon Doz' Paylaşımı Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklanan 100 milyon doz aşı sayısının aşılması ile ilgili sosyal medyada paylaşım yaptı. Bunun yanında vatandaşlara da çağrıda bulundu.

VATANDAŞA ÇAĞRIDA BULUNDU

Cumhurbaşkan Erdoğan paylaşımında, ’Bugün, hamdolsun, 100 milyon doz aşı sayısına ulaştık. Yerli aşımız TURKOVAC’ın da yaygın kullanımıyla birlikte inşallah bu musibeti bir an evvel ülkemizin başından defedeceğiz. Tüm vatandaşlarımı aşılarını yaptırarak KOVİD-19’la mücadelemize güç katmaya davet ediyorum.’dedi.

100 MİLYON DOZ AŞI SAYISINA ULAŞTI

Cumhurbaşkan Erdoğan, ‘Bugün, hamdolsun, 100 milyon doz aşı sayısına ulaştık. Yerli aşımız TURKOVAC'ın da yaygın kullanımıyla birlikte inşallah bu musibeti bir an evvel ülkemizin başından defedeceğiz. Tüm vatandaşlarımı aşılarını yaptırarak KOVİD-19'la mücadelemize güç katmaya davet ediyorum.’İfadelerini kullandı. Sağlık Bakanlığı ise güncel aşılama verilerini paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak açıklanan verilere bakıldığında bir sınır daha aşılmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal