Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi! HDP'li Semra Güzel’in Fezlekesi TBMM’ye Sunuldu

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in öldürülen teröristle fotoğraflarının basına yansıması sonrası dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlanmıştı. Başkan Erdoğan’ın talimatıyla fezleke TBMM’ye sunuldu.

12.01.2022-12:43 - (Son Güncelleme: 12.01.2022-14:37) Cumhurbaşkanı Erdoğan Talimat Verdi! HDP'li Semra Güzel’in Fezlekesi TBMM’ye Sunuldu

Öldürülen PKK’lı terörist ile sevgili oldukları ortaya çıkan HDP’li Semra Güzel’in dokunulmazlığının düşürülmesine ilişkin fezleke hazırlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK'da kurmaylarına talimat vererek, ‘Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın’ dediği ifade edildi. 

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in öldürülen teröristle fotoğraflarının basına yansıması sonrası dokunulmazlığın kaldırılması için hazırlanan fezleke TBMM Başkanlığına sunuldu. 


PKK’lı terörist ile sevgili oldukları ve samimi fotoğrafları basına yansıyan HDP’li Güzel hakkında dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin hazırlanan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon'a gönderildi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: BU İŞİ BİR AN ÖNCE BİTİRİN

2017 yılında düzenlenen operasyonda öldürülen 'Koçero Meleti' kod aldı terörist Volkan Bora ile terör kampında çekildikleri fotoğrafları basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel hakkında dokunulmazlığın kaldırılması için hazırlanan fezleke, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK) görüşüldü. Başkan Erdoğan’ın, AK Parti MYK'da kurmaylarına, ‘Bu işi bir an önce bitirin. Ne gerekiyorsa yapın’ talimatı verdiği öğrenildi. 


FEZLEKE TBMM'YE SUNULDU

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in öldürülen teröristle fotoğraflarının basına yansıması sonrası dokunulmazlığın kaldırılması için fezleke hazırlanmıştı. Başkan Erdoğan’ın talimatıyla fezleke TBMM’ye sunuldu. 

ERDOĞAN’IN TALİMATIYLA SÜREÇ HIZLI İLERLİYOR

Başkan Erdoğan’ın AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda (MYK)verdiği talimatı üzerine HDP’li Semra Güzel’in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin hazırlanan fezleke TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Dosya daha sonra Meclis Başkanlığınca Anayasa ve Adalet Komisyonu Üyelerinden Kurulu Karma Komisyon’una gönderildi. Cumhurbaşkanı talimatının ardından HDP’li Güzel hakkındaki dosyanın öne alınacağı ve en erken sürede komisyonun toplanacağı ifade edildi. 

TERÖRİSTLE FOTOĞRAFLARI BASINA YANSIMIŞTI

2017 yılında yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen 'Koçero Meleti' kod aldı terörist Volkan Bora ile HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in terör kampında çekildikleri fotoğrafları basına yansımıştı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal