Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Startını İzmir'den Verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim startını İzmir'den verdi. Erdoğan, kürsüye İbrahim Tatlıses'i de çağırarak 'Yaylalar' türküsünü söyledi.

28.04.2018-17:35 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-20:53) Cumhurbaşkanı Erdoğan Seçim Startını İzmir'den Verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir mitinginde büyük bir sürprizi gerçekleştirerek milletvekilliği için aday adaylığını duyuran İbrahim Tatlıses'i kürsüye çağırdı.

STARTI CHP'NİN KALESİNDEN VERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı alınmasının ardından ilk mitingini İzmir'de yaptı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Erdoğan, İzmir'den milletvekili aday adaylığını duyuran ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'i sahneye çağırdı."

'YAYLALAR' TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİLER

'Yaylalar' türküsünü Afrin ve Münbiç'e uyarlayarak Erdoğan'la beraber söyleyen Tatlıses, bir anısını da anlattı. Tatlıses, oğlu İdo iki aylıkken villasına doğalgaz bağlanması için İstanbul Belediye Başkanı olduğu zamanlar Erdoğan'ı aradığını ve kendisinin kısa zamanda problemi çözdüğünü açıkladı.

"BİZ DİNİN SİYASETE ALET EDİLMESİNE KARŞIYIZ"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yüklenen Erdoğan şunları kaydetti:

Türkiye'yi 15 yılda 3 kat büyüttük. Türkiye'yi bir avuç seçkin için değil, herkes için güvenli ve yaşanabilir duruma getirdik. İzmir'in oylarına ipotek koyanlar ne yaptı? İzmir için en küçük bir proje yapmayanlar, hainliklerini laiklik altında saklıyorlar. Partimizin programında laikliği teminat aldığımız açıkça yazılı. Biz ısrarla bazılarının yaptığı gibi, devamlı laikliğin din düşmanlığı gibi algılanmasına ve örselenmesine karşı durduk. Biz dinin siyasete alet edilmesine karşıyız.

"KEMAL YANDIN, BAY KEMAL YANDIN!"

Milletimizin dini hassasiyetlerini örgüt menfaatleri için kullananlara biz karşı durduk. Ben Marmaris'ten, İstanbul'a gittim, 10 binler oradaydı. 23.15'te Bay Kemal oraya gitmiş, tanklar korumaya almış. Bakırköy'e Belediye Başkanı'nın evine gidiyor. Tankların üstüne ilk ben çıkarım diyen, tankların yanında yer alıyor. Tüm televizyon kayıtlarında var yandın Kemal, yandın. Bay Kemal, darbeye karşı çıkan değil, darbecisin.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal