Cumhurbaşkanı Erdoğan: Manavgat’a Her Türlü Destek Sağlanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni'nde Antalya'nın Manavgat ilçesinde çıkan yangında zarar gören vatandaşlara destek verileceğini söyledi.

29.07.2021-11:15 - (Son Güncelleme: 29.07.2021-11:15) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Manavgat’a Her Türlü Destek Sağlanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Olay tüm boyutları ile araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek sağlanacaktır. Rabbimden ülkemizi yangın ve sel başta olmak üzere her türlü afetten muhafaza etmesini niyaz ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Sahası Gaz Yakma Töreni'ne canlı bağlantı ile katılım sağladı. Konuşmasına, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek  sözlerine başlayan  Erdoğan, "Tarım ve Orman Bakanlığımızın, İçişleri Bakanlığımızın, Dışişleri Bakanım gerek Kültür ve Turizm Bakanım, valiliğimizin, Antalya Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimleri ihtiyaç duyulan her türlü araç, gereç ve personel ile yangına müdahale etmektedir." ifadesine yer verdi.

"HER TÜRLÜ DESTEK SAĞLANACAKTIR"

Milletvekillerinin de bölgede olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En kısa zamanda yangını kontrol altına almak suretiyle bir an önce temennimiz o ki cana hiçbir şey gelmeden bu yangını söndürmüş olalım. Geniş bir alanda süren yangının en kısa zamanda sönmesi temennimizdir. Olay tüm boyutları ile araştırılarak yangında zarar gören vatandaşlarımıza her türlü destek sağlanacaktır. Rabbimden ülkemizi yangın ve sel başta olmak üzere her türlü afetten muhafaza etmesini niyaz ediyorum." sözlerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, ilçede meydana gelen orman yangınları ile ilgili soruşturma başlatıldığını aktardı.

Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, gündüz saatlerinde ilçenin farklı yerlerinde başlayan orman yangınlarının yerleşim yerlerine de ulaşması bazı evlerin zarar alması ve birçok vatandaşın yara alması üzerine olayın tüm yönleri ile araştırılması amacı ile hemen soruşturma işlemlerine başlanıldığına dikkat çekildi.

"ÇOK YÖNLÜ VE TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR"

"Başsavcılığımızın talimatıyla orman yangınlarının başladığı ve güzergahındaki yerlerle ilgili kamera görüntülerinin tespiti ile diğer delilerin araştırılmasına devam edilmektedir." İfadelerinin kullanıldığı açıklamada, soruşturmanın çok yönlü ve titizlikle devam ettiği sözleri kullanıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal