Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmetlerimiz Anlatmakla Bitmiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da açıklamalarda bulundu.

01.11.2020-14:50 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-15:24) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmetlerimiz Anlatmakla Bitmiyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilen Samsun 7. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

'58 VEFATIMIZ VAR, 896 YARALIMIZ VAR'

Seferihisar merkezli olarak İzmir'de yaşanan deprem sebebiyle bir kez daha İzmirli kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu an itibarıyla 58 vefatımız var, 896 yaralımız var. Bunların 200 kadarı şu anda tedavide ama bunun dışındakiler taburcu edilmiş vaziyetteler. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Bugüne kadarki tüm afetlerde olduğu gibi İzmir depreminde evlerini kaybeden vatandaşlarımızı da inşallah en kısa sürede yeni konutlarına kavuşturacağız. Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız

'ÜYE SAYIMIZ 11 MİLYONU GEÇTİ'

'AK Parti milletin partisidir. her kim bunu unutur ve AK Parti'yi şahsi hesaplarının adresi haline dönüştürürse karşısında milletimizi ve bizi bulur. Türkiye genelinde üye sayımız 11 milyonu geçti. Üye sayımızı sürekli artırmamız demek seçimden önce seçim kazanmak demektir.

Dünyada yeni bir küresel düzenin inşa edildiği düzenden geçiyoruz. Türkiye bu kritik süreçte mağdurun yanında yer alıyor. Karşımızda son asrın muktedirleri var. Güçlerini zulme, kan dökmeye, hile ve baskıyla toplumları sömürmeye borçlu bu zalimlere artık oyunun değiştiğini kabul ettirmek kolay olmuyor.

'DEĞİŞİM SÜRECİNİN ÖNÜNE SET KOYABİLMELERİ MÜMKÜN DEĞİLDİR'

Salgın döneminde içinde yaşadıkları güvenin ilk krizde parçalanmasını görmelerine rağmen eski alışkanlıklarını sürdürüyorlar. Bu değişim sürecinin önüne set koyabilmeleri mümkün değildir.

'OYUN OYNADILAR AMA HEP HÜSRANA UĞRADILAR'

Biz kardeşliğimizi sıkı tuttuğumuz sürece aşamayacağımız süreç yoktur. Geçmişte uzunca bir süre ülkemizi istedikleri gibi biçimlendirmek için kullandıkları araçları ellerinden aldık. Bizim dönemimizde de aynı oyunları oynadılar ama hep hüsrana uğradılar. Yardım isteyen herkese el uzattık. Biz bu dünyada alan el değil veren el olmak için varolduğumuzu ispatladık.

Suriye'de Libya'da Azerbaycan'da kardeşlerimizin yanında biz varız. Her yerde aynı onurlu tavrı koyduk. Her büyük mücadelede sıçrayışta olduğu gibi bedeller ödüyoruz.

'KURDUKLARI TUFANLARI BOZDUK'

Ekonomimize yönelik saldırıların maliyetleri oldu. Hedeflerimize ulaşmak için hızla yol alırken bizi yavaşlattılar ama ülkemizi bu kutlu yoldan geri döndüremediler. Milletimizin beraberliğini bozamadılar. Kurdukları tuzakları bozduk.

'TÜRKİYE'Yİ EKONOMİ İLE DE ALT EDEMEYECEKLER'

Türkiye'yi vesayetle esir alamadılar, Türkiye'yi terörle dize getiremediler, Türkiye'ye darbeyle yıkamadılar, Türkiye'yi tehditle, kuşatmayla, ambargoyla prangaya çekemediler, Türkiye'yi ekonomi ile de alt edemeyecekler. Yürüttüğümüz mücadeleyi başarıya ulaştırdığımızda Türkiye siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en büyükleri arasında yer alacaktır.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal