3 Kişilik Ailenin Cansız Bedenlerini Çıkarırken Gözyaşlarına Engel olamadı

İzmir'de gerçekleşen 6,6 şiddetindeki deprem bir takım binalarda yıkıma yol açtı. Depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nda arama kurtarma faaliyetleri sürerken, 3 kişilik bir ailenin cansız bedenleri enkazdan çıkarıldı. Ailenin cesetlerini çıkaran Tahsin Kaymaz, o dakikalarda gözyaşlarına hakim olamadı.

01.11.2020-14:28 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-14:56) 3 Kişilik Ailenin Cansız Bedenlerini Çıkarırken Gözyaşlarına Engel olamadı

Geçen cuma günü İzmir'in Seferihisar açıklarında gerçekleşen 6,6 şiddetindeki deprem şehirdeki pek çok binada ciddi oranda hasar oluşturdu. Bilhassa Bayraklı ve Bornova'daki bir takım binanlar tamamen yıkıldı. Deprem sebebiyle şu ana dek 55 kişi yaşamını yitirirken, 896 kişi de yaralandı. Gelen son açıklamalarda da 214 yaralının tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

850 ARTÇI SARSINTI

AFAD'dan gelen bilgilere göre bölgede 850 tane artçı deprem meydana geldi. Görevliler vatandaşları hasar almış binalara girmemesi hususunda uyarırken, bölgedeki arama kurtarma faaliyetleri de sürüyor. Depremde komple yıkılan binalardan biri olan Doğanlar Apartmanı'ndan da herkes için üzücü bir haber geldi.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Arama-kurtarma faaliyetlerinin sürdüğü binanın enkazından bir anne, baba ve iki yaşındaki çocuklarının cesetleri çıkarıldı. Ailenin cesetlerini enkazdan çıkaran Türkiye Mağaracılık Federasyonu Arama ve Kurtarma görevlisi Tahsin Kaymak, o an gözyaşlarına engel olamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal