Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik Şöleni'nde tribünleri tek tek selamladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da AK Parti'nin Gençlik Şöleni'nde tüm tribünleri selamlamasının ardından konuşmasına başladı. İşte haberin detayları...

22.05.2022-09:42 - (Son Güncelleme: 22.05.2022-10:14)

Adana Gençlik Kolları tarafından Yeni Adana Stadı'nda düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni" yapıldı. AK Parti’nin Gençlik Şöleni'ne gelen gençler güvenlik kontrolünün sonrasında, 33 bin kişilik stada alınmıştır. Gençler eğlenirken Cumhurbaşkanı'nı beklediler. Yeni Adana Stadı’nda tribünlerin neredeyse tamamına yakını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hitabı öncesinde doldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bekleyen gençler statta çalınan şarkılara eşlik ederek büyük bir coşkuyla eğlenmeye başladı. 

Tribünlerde ise, 2023 yazılı afişlerin arasına üzerinde "İzle izle bizi sonuna kadar, yollar gidilecek Fizan'a kadar" yazılı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri açılmıştı. Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla süslenen statta koreografi ve konserler için de hazırlıklar yapıldı.

Sanatçılar sahne aldı 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ile Şafak Sezer'in de türkü dinletisi sunduğu "Bir Gençlik Şöleni''nde, Erdem Kınay, Uğur Işılak, Tuğçe Kandemir ve Oğuzhan Koç da sahne aldı.


Yoğun ilgiden dolayı stada giremeyenler oldu

Yeni Adana Stadı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan akşam saatlerinde gençlerin arasında katıldı. Yoğunluktan kaynaklı stada giremeyenler için Cumhurbaşkanı dışarıda bir konuşma gerçekleştirmiştir. Ardından Erdoğan'ın stada girmesi ile coşku adeta doruğa çıktı.


Tek tek tüm tribünleri dolaştı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle dolu tribünleri tek tek selamlamasının ardından konuşmasına başladı. Erdoğan'ın stada girişi ve sonrasında ise yaşanan büyük coşkuda kameralara birbirinden güzel ve renkli görüntüler yansıdı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal