Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doların Düşmesi ile İlgili Konuştu: Doların Durumu Bu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dolar fiyatlarının düşmesi ile alakalı olarak açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5,2 buralara indi; doların durumu bu" dedi.

25.01.2019-18:01 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-17:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doların Düşmesi ile İlgili Konuştu: Doların Durumu Bu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde açıklamalar yaptı. Erdoğan, kurdaki manipülasyonla alakalı yaptığı açıklamada, "Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5,2 buralara indi; doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız. Daha önce de ifade ettim, bunların hepsi gelip geçici, bu da geçici. İç siyaset de dış siyaset de kurulan bu tezgahların hepsini yıktık, yıkıyoruz, yıkacağız." sözlerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"TÜRKİYE'Yİ İSTEMEYENLER SAHADALAR"

Suriye'nin kuzeyinde neler olduğunu görüyorsunuz. Normal koşullarda aynı fotoğraf karesine girmesi tahayyül edilemeyecek partilerin belli çevrelerin telkinleriyle, emirleriyle, al gülüm ver gülüm pazarlıklarla nasıl bir araya getirildiğini de görüyorsunuz. Dış politikada etkili, askeri olarak kuvvetli Türkiye'yi istemeyenler sahadalar. Bu çevreler, döviz kuru manipülasyonlarıyla kimi zaman da siyaset mühendisliğiyle hedefe ulaşmaya uğraştılar. Ulaşabildiler mi?

"DÖVİZ DÜŞMEYE BAŞLADI"

Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5,2 buralara indi; doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız. Daha önce de ifade ettim, bunların hepsi gelip geçici, bu da geçici. İç siyaset de dış siyaset de kurulan bu tezgahların hepsini yıktık, yıkıyoruz, yıkacağız.

"BİZİM DE GOOGLE'IMIZ VAR"

Google var ya, Yandex var ya... İşte bizim de Google'ımız var. Uzaydan tüm çekimler her şey yapılabiliyor, bunları da rahatlıkla görebiliyoruz. Bana da sürpriz yaptılar. Rize, Güneysu'nun görüntülerini almışlar çok net, onu gördüm. Artvin - Rize havalimanının inşaatının resimleri. Onları gösterdiler ve yarımada.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal