Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiftçilere Yüzde 12 İndirimli Elektrik Müjdesini Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize mitinginde tarım ve hayvancılıkla uğraşanlara müjdeyi verdi. Erdoğan, "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız, artık yüzde 12 indirimli elektrik alabilecekler" dedi.

02.03.2019-13:49 - (Son Güncelleme: 02.03.2019-15:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çiftçilere Yüzde 12 İndirimli Elektrik Müjdesini Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'deki mitingde halka hitap etti. Erdoğan, "Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımız, artık yüzde 12 indirimli elektrik alabilecekler." dedi.

Erdoğan şu açıklamayı yaptı:

YÜZDE 12 İNDİRİM UYGULANACAK

"Şimdi Rize'de iki büyük müjde vermek istiyorum. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın elektrik sulama tarifesini bütün tarımsal faaliyetleri kapsayacak biçimde genişletiyoruz. Artık yüzde 12 indirimli elektrik alabilecekler.

BİR SONDAJ GEMİSİ DAHA GELİYOR

Yeni sondaj gemimizi aldık, ismini Yavuz olarak belirledik. Bakım ve onarım çalışmaları sona erdikten sonra Yavuz da Akdeniz'de doğal gaz ve petrol aramalarına girişecek. Doğu Akdeniz ve Karadeniz'deki petrol haklarımızı en iyi biçimde değerlendirmekte kararlıyız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal