Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’yi hedef gösterdi: ‘’Ne vaat ettiklerini kimse bilmiyor’’

Yerel seçim öncesinde açıklamalarına bir yenisini daha ekleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet partisi CHP’ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan, ‘’CHP bölücülerle işbirliğine girecek kadar rotasını kaybetmiştir. Üzülerek görüyoruz ki CHP'de yapay zekanın sözü bu partiye gönül vermiş insanların sözünden daha fazla geçiyor" dedi.

26.02.2024-16:15 - (Son Güncelleme: 26.02.2024-17:39) Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP’yi hedef gösterdi: ‘’Ne vaat ettiklerini kimse bilmiyor’’

Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısında kritik açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının önemli bir bölümünde ana muhalefet partisi CHP’ye sert sözlerle yüklendi.

Sabah’ta yer verilen habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantıda yaptığı açıklamalar şu şekilde:

‘’AK Parti genel merkezimize ilave olarak inşa ettiğimiz bu eser ülkemize, milletimize, şehirlerimize yapacağımız hizmetlerin çıtasını yükseltmesinin bir sembolüdür. Burada bir araya gelişimiz sıradan bir parti programının olmasının ötesinde anlamına sahiptir. Biz sadece AK Parti'ye 18. seçimini kazandırmak, Cumhur İttifakı'nı bir kez daha zafere ulaştırmak için çalışmıyoruz. Bununla birlikte Cumhuriyetimizin ilk asrını acısıyla tatlısıyla yarıda bırakan Türkiye'nin ikinci asrını oluşturuyoruz.

Davamıza gönül vermiş tüm gönül kardeşlerimizle bu şuur içinde çalışmalarımızı yürütmeli, bu kararlılıkla hedeflerimize yürümeliyiz. İktidarlarımız döneminde gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımları bundan sonraki vizyonlarımız altyapısıdır. Asıl işimiz yeni başlıyor. Türkiye Yüzyılı yeni başlıyor. Tek parti faşizmin, darbelerin, cuntaların, zulümlerin, koalisyonların, krizlerin istikrarsızlıkların Türkiye'sini bir daha geri gelmemek şekilde tarihin tozlu raflarına kaldırıyoruz. Devir Türkiye Yüzyılı devridir. Türkiye Yüzyılı'nın ayak sesleri gümbür gümbür geliyor. Eski Türkiye hevesinde olanların yüreğine her seçimde bir acaba geliyor ama sonuçları alınca yerlerine iniyorlar. İstiyorlar ki önce belediye seçimlerini ele geçirip ardından ülkeyi kaosa sürükleyip merkezi yönetime göz diksinler. Sanmayın ki belediyeleri hizmet için istiyorlar. Dertleri belediyeler üzerinden elde edecekleri rantı kirli ittifak ortakları ile yağmalamak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan

Ne vaat ettiklerini kimse bilmiyor

Ülkemizdeki muhalefet anlayışı hiç değişmedi. CHP olumlu yönde değişmek yerine terör örgütü uzantıları ile iş birliğine gidecek kadar rotasını kaybetmiştir. İstanbul'da bölücü örgüt uzantıları ile el ele yürümekten, sembolleri ile ortak miting yapmaktan utanmıyorlar. Örgüt uzantılarına ne vaat ettiklerini kimse bilmiyor. Bu tablo bizim sorumluluğumuzu daha da artırmakta. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteği ile belediyelerde de bu köhne siyasete, yörüngesini kaybetmişlere şehirlerimizi teslim etmeyeceğiz. Oy verme günü sandığa sahip çıkamazsak kaybederiz. Gönüllere girerek sandıkta o oyu alacağız.

Vatandaşımızı şehirleri en iyi bizim yöneteceğimize ikna edeceğiz. Aksi takdirde kimse bizim kara kaşımıza kara gözümüze bakıp oy vermez. Sürecin her safhasına hakim olmalıyız. Yoksa kazandıklarımızı sandıkta kaybederiz. Bize verilmiş tek bir oyun zayi edilmesine rıza gösteremeyiz. En küçük bir boşluk bizim lehimize kullanılacaktır. Milleti bu siyaset haramilerine bırakmayacağız.

Birinciliği kimseye kaptırmayacağız

Medya ve sosyal medya başta olmak üzere modern iletişim yöntemleri önemli ama sahada yoksanız sandıkta esameniz okunmaz. AK Parti girdiği her seçimden birinci çıkmayı hem saha hem sandık hakimiyeti sayesinde kazanmıştır. Birinciliği kimseye kaptırmayacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal