Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Yönetimi Ayaklarına Taş Değse AK Parti'yi Suçluyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'de meydana gelen istifalarla alakalı "Parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır." açıklamasında bulundu.

01.02.2021-14:14 - (Son Güncelleme: 01.02.2021-15:53)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adana, Bursa, Antalya ve Muğla şehir kongrelerine canlı bağlantı ile katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının satır başları: 

CHP yönetimi ayaklarına taş değse AK Parti'yi suçluyor. Parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır.

''KUYRUKLU YALANLAR CHP GENEL MERKEZİ'NDE ÜRETİLİYOR''

Kuyruklu yalanlar CHP Genel Merkezi'de üretiliyor. Siyaset sahnesindeki varlıklarını parti içi ayak oyunlarına borçlu olanlar bizim dayanışmamızı, muhabbetimizi içlerine sindiremiyor.

CHP'li yöneticiler marjinal terör örgütlerinin militanlarına sahip çıktı. Gezi olaylarından itibaren nerede bir provokasyon varsa CHP'liler daima ön saflarda yer aldı. Fakat CHP'li yöneticiler Diyarbakır annelerini ziyarete gitmedi. Bu meseleyi hiçbir zaman sahiplenmediler. 

''YÜZSÜZLÜKTÜR, PİŞKİNLİK, SİYASİ ARSIZLIKTIR''

Devletin valisine, kaymakamına karşı militan iftirası atarken teröristleri koruma yarışına girdiler. Tüm bunlar apaçık ortadayken parti içi kavgalardan AK Parti'yi mesul tutmak yüzsüzlüktür, pişkinliktir, siyasi arsızlıktır. Aslı astarı olmayan iddialarla bizi suçluyorlar. 

Biz CHP yönetiminden gayet memnunuz. Gaf ebesi CHP Genel Başkanından da memnunuz. Bizim sıkıntımız demokrasimiz adınadır, Türk siyaseti adınadır. Kendi siyasetimiz adına mumla arasak bulamayacağımız bir rakiple karşı karşıyayız. Gazinin emaneti CHP'ye oy veren vatandaşlarımız için üzülüyoruz. 

Teröre, ahlaksızlığa, sapkınlığa ve şiddete bulaşmadığı sürece her görüşe, her fikre saygılıyız. Birliğimizi ve beraberliğimizi hedef alan onca saldırıya rağmen milletimiz geleceğini hala AK Parti'de ve Cumhur İttifakı'nda görüyor. Salgın şartlarına rağmen son 1 yılda partimize 1 milyon 300 bini aşkın yeni üye kazandırdık. Yeni üyelerimizin yarıdan fazlasını 18-35 yaş grubu gençlerimiz oluşturuyor.

''MANAVGATLI KARDEŞLERİMİZE MÜJDE VERİYORUM''

Manavgatlı kardeşlerimize bir müjde veriyorum. 300 yataklı hastanemizin yakında inşaatına başlanacağı müjdesini sizlere veriyorum. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal