Cumhurbaşkanı Erdoğan Alsancak'taki Yeni Stadın İsmini Açıkladı!

İzmir Alsancak'ta yapımı tamamlanan stadın ismiyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, yeni stadın isminin Alsancak Mustafa Denizli Stadı olduğunu belirtti.

26.11.2021-15:37 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-16:19) Cumhurbaşkanı Erdoğan Alsancak'taki Yeni Stadın İsmini Açıkladı!

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Altay ile ilgili önemli gelişmeler başkanı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün olan İzmir mitinginde Altay'ın yeni stadıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Altay'ın yeni stadyumunun ismiyle ilgili yaptığı açıklamalar gerek Altay taraftarları gerek futbolseverler tarafından büyük dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN STADYUMUN YENİ İSMİNİ AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün olan İzmir mitinginde İzmir Alsancak'ta yapımı tamamlanan stadın ismi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada yapımı tamamlanan stadyumun yeni ismini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada stada 101 milyon lira yatırım yapıldığını belirtti. Başkan Erdoğan devam eden açıklamalarında, '14 bin kişi kapasiteli, 101 milyon lira yatırım bedeli olan yeni stadımızın adını Alsancak Mustafa Denizli Stadı olarak belirledik. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.' ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İzmir Alsancak'ta yapımı tamamlanan stadyumla ilgili yaptığı açıklamalar büyük ilgi gördü. Özellikle Başkan Erdoğan'ın yeni stadyumun ismi olarak Türk futbolunda önemli bir konumda yer alan Mustafa Denizli'nin ismini vermesi hem Altay kulübü hem de futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal