Cumhurbaşkanı Erdoğan Alman Basınını Salladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekoseli ceketi Alman basınında geniş yer tuttu.

14.09.2020-18:03 - (Son Güncelleme: 14.09.2020-19:29) Cumhurbaşkanı Erdoğan Alman Basınını Salladı

Alman gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekoseli ceketini için yazı kaleme aldı. Yazının içeriğinde dünya genelinde ülke siyasetçilerinin tek renk takımları olması Cumhurbaşkabnı Erdoğan'ın ceketinin ise ekoseli oluşundaki farklı tarz ve anlamına değindi.

Yazının devamında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan siyaset konusunda olduğu gibi kıyafet konusunda da tabuları dışına çıktığını ve kendi gustosunu ortaya koyduğunu dile getiriyor. Yazının devamında fikirlerine başvurulan Ferruh Karakaşlı, "Erdoğan giysileriyle 'Vizyonları olan farklı bir şahsım. Norma bağlı kalmıyorum' mesajı veriyor.'' deperlendirmelerinde bulundu. 

TAKIMDAN SADECE ERDOĞAN ALIYOR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kıyafet tercihlerinin genelde rahat ve geniş kesimli olduğuna değinen Ferruh Karakaşlı, "Bunun moda ile pek ilgisi yok. AK Partililer çok çalışan ve namaz kılan insanlar. Bunun için bilinçli olarak geniş kesim takım elbiseler giyiyorlar." ifadelerinde bulundu. 

Seçimi desen ve rahatlığı üzerine tasarlanan ve dikilen takımların "Cumhurbaşkanı Erdoğan ekose deseni tercih ettiğinden bu yana moda tasarımcılarının AK Parti muhaliflerine artık ekose hiçbir şey satamadıkları". söyleyerek diğer siyasetçilerin çizgisi hakkında ise bir yorumda bulunmadı.

TARİHE GEÇECEK İSİMLERDEN BİRİSİ DE ERDOĞAN

Kıyafet seçimi ve verdiği siyasi kararlar bakımında tarihteki aynı zamanda  siyasilerden ve figürlerden biri olan Atatürk'ü anımsattığını şu sözlerle ifade etti, "Erdoğan da Atatürk gibi tarihe geçecek ama belki ondan farklı olarak sadece siyasetiyle. Erdoğan'ın siyaseti, kıyafet seçiminden çok daha güçlü. Hiç de fena hatırlanmayacak. Yaptırdığı otoyollar, köprüler, altyapı projeleriyle anılacak."

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal