Cumhurbaşkanı Erdoğan Aliyev'e 'Cumhuriyet Günü' Mesajı Gönderdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, İlham Aliyev’e Azerbaycan’ın Cumhuriyet Gününe ilişkin mesaj geldi.

28.05.2021-13:40 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-13:46)

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘28 Mayıs Azerbaycan’ın Cumhuriyet Günü’ olması münasebetiyle Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e mesaj yayınladı. 

AZERBAYCAN’IN MUTLULUĞUNU COŞKUYLA PAYLAŞMAKTADIR 

Cumhurbaşkanı Erdoğan gönderdiği mesajında ilk olarak Azerbaycan halkına tebriklerini sunduğunu dile getirerek, ‘Sayın Cumhurbaşkanı, aziz kardeşim... Can Azerbaycan’ın Cumhuriyet Günü münasebetiyle Milletim ve şahsım adına Zât-ı Devletlerini ve tüm Azerbaycan halkını en kalbi duygularımla tebrik ederim. Kardeş Azerbaycan bu yıl Cumhuriyet Gününü, Vatan Savaşında kazandığı haklı zaferinin gururuyla taçlandırmakta, Türkiye de ‘kaderini kaderi bildiği’ Azerbaycan’ın bu mutluluğunu coşkuyla paylaşmaktadır.’ dedi. 

‘TEK MİLLET, İKİ DEVLET’ 

Başkan Erdoğan karşılıklı Azerbaycan ile Türkiye arasındaki muhabbetten memnun olduğunu belirterek  ‘Tek millet, iki devlet’ ruhuyla daha da pekiştirmek doğrultusundaki karşılıklı irademizden büyük memnuniyet duyuyorum. Kardeşlik ve işbirliğimizin, bölgemizin barış, istikrar ve refahının en büyük teminatı olduğuna inancım tamdır. Bu fırsattan istifadeyle, Zât-ı Devletlerinin sağlık ve mutluluğu ile dost ve kardeş Azerbaycan halkının esenlik ve refahının devamı için en iyi dileklerimi yineliyorum.’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal