Meclis Başkanı Mustada Şentop, Etiyopya Milli Günü'nü Kutladı

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Etiyopya Milli Günü'nü kutladı. Meclis Başkanı Şentop, 2 ülke arasındaki temasların münasebetleri pozitif yönde etkileyeceğini belirtti.

28.05.2021-13:34 - (Son Güncelleme: 28.05.2021-13:34) Meclis Başkanı Mustada Şentop, Etiyopya Milli Günü'nü Kutladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)  Başkanı Mustafa Şentop, Etiyopya Halkın Temsilcileri Meclisi Başkanı Ato Tagese Chafo ve Federasyon Meclisi Başkanı Aden Farah'a, Etiyopya Milli Günü sebebiyle tebrik mektubu yolladı.

Mustafa Şentop yolladığı mektupta Mustafa Şentop, Milli Günü sebebiyle dost ile kardeş Etiyopya halkını, hem Türk milleti hem de kendi adına en kalbi dileklerle tebrik etti.

''ZİYARETLER VE TEMASLAR ŞÜPHESİZ BU İLİŞKİLERİNİZE OLUMLU KATKILAR SAĞLAYACAKTIR''

Türkiye ve Etiyopya arasındaki tarihi dostluk ve iş ortaklığına dayanan münasebetlerin gelecek süreçte de kararlı bir şekilde gelişerek süreceğine inancını ifade eden Mustafa Şentop, "Müşterek gayretlerimizle yoğunlaştırabileceğimiz parlamentolar arası ziyaret ve temaslar da hiç şüphesiz bu ilişkilerimize olumlu katkılar sağlayacaktır" ifadelerine yer verdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Chafo ile Farah'ın şahsında Etiyopya Halkın Temsilcileri Meclisi ile Federasyon Meclisi mensuplarına sağlık ve başarı dileklerini ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal