Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezde 48 Milletvekiliyle Bir Araya Geldi! Masada 2023 Seçimleri Var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde grup vekilleriyle bir araya geldi. Milletvekillerinin bölgedeki sorunlarını dinleyen Erdoğan’ın görüşmesi sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu.

05.01.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-17:55) Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezde 48 Milletvekiliyle Bir Araya Geldi! Masada 2023 Seçimleri Var!

Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde bir grup milletvekilleriyle görüşme gerçekleştirdi. 2023 seçimlerinde milletvekillerinden beklentilerini açıklayan Erdoğan, milletvekillerinin bölgelerinde sorunlarını dinlediği öğrenildi. 

Başkan Erdoğan'ın vekillerle yaptığı görüşme sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, milletvekilleriyle yaptığı görüşmesinde Erdoğan’ın değerlendirmelerini aktardığını ifade etti. 


Partisinin genel merkezinde grup vekilleriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmalarına ilişkin açıklamalarına yer verdi. Çelik, görüşmeye yönelik yaptığı açıklamada, ‘Cumhurbaşkanımız milletvekilleri ile görüşmesinde ülke ve uluslararası siyasetle ilgili fotoğrafları çekmeye önem veriyor. Milletvekilleri değerlendirmelerini paylaştı’ ifadelerini kullandı. 

Ömer Çelik, Başkan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde bir grup milletvekilleriyle bir araya geldiği görüşmesi sonrası yaptığı açıklamalarda, ‘Cumhurbaşkanımız milletvekilleri ile görüşmesinde ülke ve uluslararası siyasetle ilgili fotoğrafları çekmeye önem veriyor. Milletvekilleri değerlendirmelerini paylaştı. Soruları cumhurbaşkanımız yanıtladı ve not alındı.

2023'e giderken, bütün stratejilerin ortak akılla belirlenmesi bakımında bu toplantıların yapılması hem de bundan sonra sahada nasıl bir stratejiyle yürünmesi bakımından bir harita çıkarılacak’ diye konuştu. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VEKİLLERLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal'ın başkanlığındaki 48 milletvekili ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletvekillerinin bölgelerindeki sorunlarını dinlediği belirtildi. 

MASADA 2023 SEÇİMLERİ VAR

AK Parti genel merkezde bir araya gelinen toplantıda, milletvekillerinin bölgelerinde yaşadığı sorunları ve önerileri dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 seçimlerinde milletvekillerinden beklentilerini de açıkladığı ifade edildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelinen toplantıda, AK Parti TBMM Grup Başkanı İsmet Yılmaz, bazı AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ile İletişim Başkanı Fahrettin Altun da olduğu bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal