Cumhurbaşkanı Denizli mitinginde: ‘‘Muhalefetin trajikomik halini görüyorsunuz. Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga içindeler. Bundan 9 ay önce ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı’’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün katıldığı Denizli mitinginde halka seslenerek oylarına talip oldu. Ayrıca 14-28 Mayıs seçimlerinin ardından ittifaklarını bozan muhalefete yüklendi. Gündeme ilişkin değerlendirmelere de yer veren Erdoğan, ‘‘Kendi savaş gemisini yapan dünyadaki 10 ülkeden biriyiz. Silah sistemlerinden radarlara kadar birçok teknolojiyi de yine biz geliştiriyoruz. İHA, SİHA, AKINCI... En son KAAN'ımız göklere çıktı’’ dedi.

22.02.2024-15:56 - (Son Güncelleme: 22.02.2024-17:59) Cumhurbaşkanı Denizli mitinginde: ‘‘Muhalefetin trajikomik halini görüyorsunuz. Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga içindeler. Bundan 9 ay önce ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı’’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin düzenlediği mitinge katılarak, seçim hazırlıklarında Denizli’lerin oylarına talip oldu. Seçime sayılı günler kala krizlerle mücadele eden muhalefet partilerine tepki göstererek şu ifadeleri kullandı: "Muhalefetin trajikomik halini görüyorsunuz. Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga içindeler. Horoz dövüşünün bile adabı var. Muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Bundan 9 ay önce ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı." 

‘‘Yüzde 50'nin üzerinde oy bekliyoruz!’’

Erdoğan Denizli'de

Yaklaşık 10 aylık bir hasretin ardından bugün Denizli’lerle birlikte olduğunu ifade eden Erdoğan, ‘‘Öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Denizli'den en az yüzde 50'nin üzerinde oy bekliyoruz. Buna hazır mıyız? Buna var mıyız? 31 Mart2ta bu hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Ülkemize dair hayallerimizi ve hedeflerimizi çok daha etkili şekilde anlatmaya gayret edeceğiz. Muhalefetten umudunu kesen insanlarımızı da muhabbetle bağrımıza basacağız. Denizli'de hak ettiğimiz yere mutlaka geleceğiz. Denizli'nin de Türkiye Yüzyılı mücadelemizde bizi yalnız bırakmayacağın kanaatindeyim’’ dedi.

‘‘Birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar!’’

Türkiye Yüzyılının inşası bize nasip olacak diyen Erdoğan ‘‘Muhalefetin trajikomik halini görüyorsunuz. Kendi içlerinde horoz dövüşünden beter bir kavga içindeler. Horoz dövüşünün bile adabı var. Muhalefetin kavgasında onu bile göremiyorsunuz. Bundan 9 ay önce ülkeyi yönetmekten bahsediyorlardı. Bunların ülkeye eser kazandırmak ve millete hizmet gibi en küçük dertleri yok. Siyasetteki varlık amaçları sadece çıkarlarını korumak. Sadece siyasi kariyer basamaklarını tırmandırmak istiyorlar. Birbirlerinin kuyusunu kazıyorlar. Doğru yanlış bakmadan her işe karşı çıkanın hali yalancı çobanın işine benzer. Elbette biz kimin ne yaptığına ne söylediğine aldırmadan sadece kendi işimize bakıyoruz’’ diye konuştu.

Erdoğan Denizli'de

‘‘Her şeyi kendimiz üretiyoruz!’’

Benim gönlümün sultanı Denizli diyen ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun en önemli ayaklarından biri savunma sanayi, ve teknolojide ülkemizi en üst seviyeye çıkarma hedefinde olduklarını aktaran Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü: ‘‘Sanayi alanında kendimizi sürekli değiştiriyoruz. Sadece son 1 sene içinde onlarca projeyi resmen hizmete aldık. Artık her şey bizim. Kendimiz üretiyoruz. İhtiyacımız olan silahların tamamını kendi imkanlarımızla üretebiliyoruz. Dost ve kardeş ülkelere de ihraç edebiliyoruz’’

‘‘KAAN'ımızı da gökle buluşturduk!’’

Erdoğan Denizli'de

Savunma sanayinde dair atılan önemli adımlara da vurgu yapan Erdoğan, ‘‘Kendi savaş gemisini yapan dünyadaki 10 ülkeden biriyiz. Silah sistemlerinden radarlara kadar birçok teknolojiyi de yine biz geliştiriyoruz. İHA, SİHA, AKINCI... En son KAAN'ımız çıktı. Çok önemli bir adımımız daha var. Uzaya astronotumuzu gönderdik. Bir de kızılelma... ANKA-32ün de hizmete girmesiyle bu alanda çığır açtık, çığır açıyoruz. KAAN'ımızı da gökle buluşturduk. 5. nesil savaş uçağımızın ardından KAAN, dünkü testle çok kritik bir eşiği daha aştı. 2028 sonunda KAAN'ın hava kuvvetlerine katılmasını planlıyoruz’’ şeklinde konuştu.

‘‘40 bine yakın deprem konutunu sahiplerine teslim ettik!’’

Erdoğan sözlerini şu şekilde tamamladı: ‘‘Kalorifer peteği, süpürge sapı dediler. Akılları sıra dalga geçtiler. Biz bunlara kulak asmayacağız. Şimdi Ankara'da bir apartman dairesi tutmuşlar orada siyaset yapıyorlar. Bunlar milletle aynı yolda yürümeyi öğrenemediler. 40 bine yakın deprem konutunu sahiplerine teslim ettik. Devletin imkanları milletimize seferber. Birileri gibi boşa atıp tutmuyoruz. Hizmetlerimizin alt yapısını hazırlayıp size sunuyoruz.’’

Enflasyon değerlendirmesi!

Erdoğan, ‘‘Enflasyonun hızla düşmeye başlamasıyla daha rahat nefes alacağız. Ekonomi başta olmak üzere her alanda hedeflerimize ulaşacağız" dedi.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal