Cumhurbaşkanı anlaşmaya noktayı koydu! ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN vatandaşlara 55 Bin TL verilecek

Özellikle asgari ücretle çalışan vatandaşlar, düşük faiz oranlı kredileri detaylı bir şekilde araştırırken; özel bankalardan birisi olan Denizbank'tan ihtiyaç kredisi fırsatı duyuruldu. Cumhurbaşkanı anlaşmaya noktaya koydu! Düşük faizle kredi fırsatını paylaştı.

11.04.2024-09:27 - (Son Güncelleme: 11.04.2024-09:27) Cumhurbaşkanı anlaşmaya noktayı koydu! ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN vatandaşlara 55 Bin TL verilecek

Asgari ücrete çalışan vatandaşlara müjdeli haber Denizbank tarafından duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan her geçen gün asgari ücretli vatandaşların şartlarını iyileştirmek için yeni çalışmalara imza atarken; bu sefer Denizbank iş birliği ile harika bir kredi fırsatını sundu. Denizbank 55.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi sunacağını paylaştı. 24 ay vadeli şekilde sunulacak olan bu ihtiyaç kredisi için aylık ödeme tutarı sadece 4.114 TL olacak. İşte asgari ücretle çalışan vatandaşlar için sunulacak olan fırsat kapısının detayları… 

Aylık 4.114 TL ödeyerek 55.000 TL kredi çekebileceksiniz

Asgari ücretle çalışan vatandaşlara hem sosyal yardımlar hem de düşük faiz oranlı kredi fırsatları duyurulmaya devam ediliyor. Dar gelirli vatandaşlara özel olarak sunulan Denizbank ihtiyaç kredisi ise bu sefer yüzleri gülümsetecek cinsten. 24 ay vadeli şekilde sunulacak olan 55.000 TL kredi fırsatıyla vatandaşlar aylık sadece 4.114,81 TL ödeme yapacaklar. Düşük faiz oranıyla sunulacak olan bu kredi sayesinde anında beklemeden 55.000 TL ihtiyaç kredisi hesaplara yatırılacak. Asgari ücretli çalışanlara özel olarak sunulacak olan bu kredi fırsatından yararlanmak için tek yapılması gereken Denizbank mobil üzerinden banka müşterisi olmak. Acil ihtiyaç kredisine ulaşım sağlamak isteyen vatandaşlar hiç beklemeden 55.000 TL’yi kapacaklar. 

Cumhurbaşkanı anlaşmaya noktayı koydu! ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN vatandaşlara 55 Bin TL verilecek

316 TL kredi tahsis ücreti ödenecek

Denizbank tarafından asgari ücretle çalışan vatandaşlara sunulacak olan 55.000 TL ihtiyaç kredisi kapsamında vatandaşlar sadece 316 TL tahsis ücreti ödeyecekler. Söz konusu olan bu tahsis ücreti ise 55.000 TL tutarındaki ana paradan kesilerek hesaplara yatırılacak. Sizler de anında krediye erişim sağlamak istiyorsanız, Denizbank iş birliğiyle sunulacak olan ihtiyaç kredisini göz gezdirmeyi unutmayın!

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal