Çukur Final Mi Yapıyor?

Sevilen dizinin hayranları Çukur final mi yapacak sorusunun cevabını arıyor.

31.05.2021-17:26 - (Son Güncelleme: 31.05.2021-17:26) Çukur Final Mi Yapıyor?

2017 senesinde yayın hayatına başlayan ve 4 sezondur ekranlarda reyting rekorları kıran Çukur dizisinin final olacağı haberi büyük olay yarattı..Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı yönetmenliğini ise Sinan Öztürk'ün üstlendiği Çukur dizisinin kadrosunda Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Müfit Kayacan, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, İrem Altuğ,Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Ferit Kaya, Aytaç Uşun gibi yıldızlar bulunuyor.

ÇUKUR DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çukur dizisinde İstanbul'un suçla özdeşleşmiş olan mahallesi Çukur'un kontrolü Koçovalı ailesinin elindedir. Suçla bu denli içli dışlı olsa da ailenin kendine göre kuralları bulunmaktadır. Bu kurallardan bir tanesi de uyuşturucu yasağıdır. Çukur'da uyuşturucu üretilmemekte, kullanılmamakta ve satılmamaktadır. Ancak oyuna yeni dahil olan diğer gruplar yasağı delmeye çalışırlar.

FİNAL TARİHİ BELİRLENDİ

Bugün yeni bölümüyle ekranlarda olacak Çukur izleyicileri yine ekran başına kitleyecek .Bu akşam ki bölümde final bölümüne dair birçok ipucuna yer verilecek .Çukur dizisi 131. bölümü ile beraber 7 Haziran 2021 Pazartesi günü izleyicilerle son defa buluşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal