Survivor Batuhan'ın Annesine Ne Oldu?

Survivor'un başarılı yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın ailesinden kötü bir haber geldi. Karacakaya'nın annesinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

31.05.2021-16:51 - (Son Güncelleme: 02.06.2021-19:02)

TV8 ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Survivor'da yarışan Batuhan Karacakaya'nın ailesinden kötü bir haber geldi. Kırmızı takımın oyuncusu Karacakaya'nın annesinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Acun Ilıcalı'nın yarışmanın gidişatının bozulmaması için bu haberi vermemesi gerektiği söylense de, Ilıcalı'nın nasıl bir hamle yapacağı henüz belli olmadı.

Survivor 2021'in en başarılı yarışmacılarından biri olan Batuhan Karacakaya'nın annesi Kovid-19'a yakalandı. Karacakaya'nın annesinin hasta olduğundan henüz haberi yok ve Acun Ilıcalı'nın bilgi verip vermeyeceği ise meçhul.

SOSYAL MEDYADA AÇIKLANDI

Sosyal medyada Diman Arcana ismindeki hesap, Karacakaya hakkındaki önemli gelişmeyi paylaşarak 'Survivor 2021 yarışmacılarından Batuhan Karacakaya’nın ailesinden üzücü haber! Geçmişte Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan ve birçok yapımda yer alan, şu anda da Survivor’da yarışan Batuhan’ın annesi Gülhayat Hanım koronavirüse yakalandı. Haberin Batuhan’a verilip verilmeyeceği ise henüz belirsiz; kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal