Çukur Dizisine Yeni Sezonda Ceza Yağmuru!

RTÜK, geçtiğimiz akşam gerçekleştirdiği toplantıda yeni yayın döneminde başlayan ve yeni sezonda devam eden dizileri ele aldı. Dizilerin gençler ve çocuklar üzerinde olumsuz etki bıraktığı gerekçesi ceza kesildi. Büyük hayran kitlesine sahip olan Çukur dizisi de cezadan nasibini aldı.

03.10.2018-14:10 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-14:00) Çukur Dizisine Yeni Sezonda Ceza Yağmuru!

RTÜk, yeni yayın dönemi için geçtiğimiz akşam bir toplantı geçekleştirdi. Dizilerde işlenen konuların özellikle gençleri ve çocukları olumsuz etkilediği kararına varıldı. Birçok diziye bu nedenle ceza kesildi.

Show TV'de yayın mecerasına başlayan Gülperi dizisinde kadına taciz girişi, kesici aletle yaralama gibi sahnelerin ekrana getirilmesinin ardından RTÜK, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verebileceği kanısına vardı.

Show TV'de Gülperi dizisinde yer alan bu sahnelerden dolayı para cezası uyguladı.

ÇUKUR DİZİSE NASİBİNİ ALDI

Yeni sezon için en çok beklenen dizilerden olan Çukur'da RTÜK'den nasibini aldı. Dizide yer alan şiddet sahneleri ve argo kullanımının çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlaki gelişimine zarar verdiğini kararlaştırdı. Show TV'ye para cezası uygulamaya karar verdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal